Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Ideál? Melyik a jobb?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ideál? Melyik a jobb?

Figyelt kérdés

Fiúk! Ti a nagy segget vagy a kicsit szeretitek? Vagy a kicsit húsosabb lányokat vagy a soványakat vagy aki kifejezetten duci? Na és a mellekkel hogy álltok? Kicsi vagy nagy? Na és az ösz hang mármint legyen a segge is nagy meg a melle is vagy lehet kicsi is? Ehez még legyen sovány is vagy nem baj ha ducibb?

Kort is írjatok légyszi :)

2013. márc. 6. 22:24
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
inkább a kis segg, mint a nagy. inkább sovány, mint kövér. inkább kicsi, mint nagy mell.22
2013. márc. 6. 22:25
 2/19 anonim ***** válasza:
Pici, formás popsi, pici, formás mell, normál testalkat. A valóságban persze ettől eltérőt választok mindig. 21
2013. márc. 6. 22:25
 3/19 anonim ***** válasza:

A legjobb,ha nem nayon vékony,nem is dagadt,van segge,de nem akkora,mint nagyanyámé.

De ebben is fontosak a mértékek.

Bár nekem már minden féle alkatú barátnőm volt...És mind szép volt szerintem.

2013. márc. 6. 22:26
 4/19 anonim ***** válasza:
Számomra egyik ideál sem fontos. Hosszú haja legyen és szép szeme. :) Persze azért ne kelljen körbeállványozni. 21/F
2013. márc. 6. 22:26
 5/19 anonim ***** válasza:
Ne legyen dagadt, ne legyen nagy segge és melle. Inkább kicsi, vagy átlagos méretű. De azért az sem baj, ha nem csontsovány, sőt.
2013. márc. 6. 22:30
 6/19 A kérdező kommentje:
Hát itt mindenki mást mond xd de mindenki véleményére kíváncsi vagyok persze :) hát és nekem elég nagy seggem van és kis mellem de nem túl nagy a seggem se persze csak ahoz képest hogy pici vagyok nagyok mármint alacsony sovány de azért van mit rajtam fogni...
2013. márc. 6. 22:31
 7/19 anonim ***** válasza:

Nekem a széles csípő jön be,ami általában nagyobb feneket jelent,szóval ez.

összképre lehet húsosabb,de azért ne legyen szélesebb,mint amilyen magas.

mell,óriási ne legyen,közepes,vagy kicsi az jó.

2013. márc. 6. 22:35
 8/19 anonim ***** válasza:

magyarul kinek milyen csaj jön be, nagyjából ezt fogja leírni

ezt még mindig nem értem, hogy erre nincs képelt, mindenkinek más jön be, más a zsánere

bár van olyan is, hogy abszolút más volt eddig akivel járt, még is megfogta valami benne és szerelmes is lett bele, de ez ritka,

így megint nem fogsz tudni leszűrni semmit N

2013. márc. 6. 22:36
 9/19 anonim ***** válasza:

gondolj bele mi munka van abban:

megpakolsz egy "kétajtós ruhásszekrényt" vagy

megtömsz egy "bőröndöt"

melyik ???

2013. márc. 6. 22:43
 10/19 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdeztem kinek mi az ideálja :)
2013. márc. 6. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!