Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért nem jövök be a srácoknak?
Figyelt kérdés
Képet küldök üziben.:)2013. márc. 6. 17:59
22/56 anonim válasza:
:D :D Gyerekek!!! Ez nem semmi. :D Kevés kérdéshez van ennyi hozzászólás. :D De még konkrét választ nem kapott,lehet ezt az ígéretet elhamarkodta a kérdező. :D
24/56 ájszíjú válasza:
Arra nem gondoltal h levelben beszelik meg?
25/56 anonim válasza:
Milyen bölcs vagy. :D Neked bejött?
27/56 anonim válasza:
Akkor lehet egyedül te fogsz kapni. :D
28/56 anonim válasza:
# 24:
De, azért kérdeztem meg, hátha valakivel már beszélget a színfalak mögött...
Kamu a kérdés...
29/56 anonim válasza:
Szia:)
Először szeretném megjegyezni, hogy jobban tennéd ha nem a facebookod küldözgetnéd/jótanács/:) helyette javaslom a képfeltöltés.hu-t, itt akár azt is beállíthatod hogy csak azok tudják megnézni a képed akiknek megadod a linked.
Nagyon kicsi a kép, mert ugye ismeretleneknek nem engedélyezted a megnézését, de ennyi alapján nincs semmi baj a külsőddel:D
30/56 anonim válasza:
Nekem küldött képet, előző vagyok^^:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!