Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják a pasik hogy "fúj, ez undorító" amikor egy csaj azt kérdezi hogy kóstolta e már a spermáját?
Az más. A csaj az az csaj. Én nem nyelném le más spermáját, de még a sajátomat se, mert férfi vagyok, és undorítónak a tartom. Viszont a puncinedvet nem bánom, az nem undorító egy férfi számára, (csak nagyon kevesek számára). Ugyanígy a sperma sem undorító a legtöbb nőnek, sok nő lenyeli... meg persze van aki nem.
Érted? Ez a nemi különbözőségből fakad. Abból hogy a férfi nőhöz vonzódik, és fordítva. Ugyanúgy, a férfi nem vonzódhat olyanhoz ami egy másik férfiből származik. (Kivéve ha bu.zi)
szerintem nem undorító, de nincs is benne semmi izgató.
a férfi a nőhöz és az ő nedveihez vonzódik, és látá Isten hogy így a jó. :)
miért lenne undorító?
az enyém, szal mitől lenne az?
Velem a barátnőm megkóstoltatta, így már nem tartom annak.
Viszont megértem azt aki igen. Felhoztad a nyálat példának. Persze, de a nyál kis mennyiségben mindig ott van a szádban. Viszont képzeld el, hogy egy poharat telecsorgatsz a nyáladdal, aztán megiszod. Na ugye, hogy úgy már gusztustalan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!