Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik így írnak azok az életben is így beszélnek?
Figyelt kérdés
Itt olvasgatva,meg sok helyen azt látom,hogy sokan rövidítésekben írnak pl.: "am" "vok" "nm"...
Akik így írnak azok az életben hogy beszélhetnek?
2013. márc. 5. 22:35
1/14 anonim válasza:
szerintem nem. én pl az irodalmi nyelven írok, de tájszólásban beszélek
3/14 anonim válasza:
Biztos, hogy nem. Itt nagyon sokan helytelenül is írnak, de ez nem jelenti azt, hogy úgy is beszélnek. Max nem tudnak jól artikulálni és megfelelően mondatot képezni.
4/14 anonim válasza:
vannak, akik igen
igazából nem bírom az ilyeneket, mert némelyiknek semmi értelme,
láttam én már olyat a csaj a dolgozatot is így írta N
5/14 anonim válasza:
Biztos van egykét nagyonhülye aki az életben is így beszél.
6/14 fospuska válasza:
nem,csak lustaság kérdése, meg trendiségé.
7/14 anonim válasza:
Nem tudom. Nem annyira valószínű.
De én sem értem miért jó így írni. Ez egyfajta "tükörkép".
8/14 anonim válasza:
Szerintem biztosan nem így beszélnek.
Legalább is nem tom elképzelni am h milye" lehet így beszélni. :D
Itt szerintem sok esetben aki tud helyesen írni, az is csak begépeli a szavakat, ahogy esik, úgy puffan módon és küldi kommentbe.
9/14 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!