Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez normális? Vagy mért van ez?
Figyelt kérdés
NA szal 15 vok és sok csaj tetszik és csak azok akikről nemtom hogy teccek e nekik és mihelyst megtom hogy teccek nekik azon nyomban nem isérdekelnek.2009. szept. 12. 19:22
1/5 anonim 

válasza:

Hát szerintem csak kiváncsiság hajthatott vagy pedig kihívásra vágysz ,hogy valakit meg kelljen hódítanod . nekem csak ennyi jutott eszembe xD
2/5 anonim 

válasza:

ezt megoldhasuk könyen dugd be a hus daráloba a péniszed edig követed a utasitásokat remélem utána kezd el tekerni vagy nyomj meg eggy gombot mitom én én és enyi tádám.(remélem követed lépésröl lépére)
3/5 A kérdező kommentje:
2 kommentáló....-.-"
Hogy te mekkora egy elbaszott csicska vagy-.-"
2009. szept. 13. 22:53
4/5 anonim 

válasza:

ÉN VAGYOK A CSICSKA AKKOR TE MI VAGY MI?KÖCSÖG
5/5 A kérdező kommentje:
Csak sajnálni tudlak...
2009. szept. 16. 17:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!