Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Örülnöm kéne annak hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Örülnöm kéne annak hogy minden csaj nekem sírja ki a lelki problémáit? Miért váltom ki ezt az emberekből, de különösen a csajokból?

Figyelt kérdés
A legtöbb lány akit közelebbről is ismerek, egyfolytában, megállás nélkül csak sorolja a lelkét bántó dolgokat, amik felzaklatják, felidegesítik őket. Az a baj hogy én ezt már sokszor unom de mondom oké mondjad, meghallgatlak, hagy örülj! Sokszor olyanokról is nyávognak hogy a pasija milyen bunkó. Miért van ez? Az ilyeneket nem a barcsikkal szokták megbeszélni? Jó ez nekem? Csak mert mondta valaki hogy ha a csajnak lelki szemetese vagy, inkább hagyd!
2013. márc. 5. 18:04
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

És ők meghallgatnak téged, ha neked van problémád?

Nem egészséges, ha állandóan leterhelnek a problémákkal, de téged nem hallgatnak meg. Mindegy, hogy barátságról, vagy szerelmi kapcsolatról van szó.

2013. márc. 30. 19:28
 12/19 anonim ***** válasza:
41%

----------- T O P C O M M E N T -----------------

mert te ilyen kis kedveske vagy és hagyod, hogy lelki szemetesládának használjanak a lányok. De elmondom miröl van szó.

a csajok kuratják magukat a menő tróger tuskó erős csávókkal, akik a lelküket tiporják. De a lányok szeretik az erőt, ugyhogy jobban megéri nekik elviselni a köcsögölést, ha cserébe kapják a vastag brét és a tesztoszteron szagba fröcsöghetnek. Téged meg arra használnak, hogy megkapják töled, amit nem kapnak meg a pasijuktól (lelki törödést)...

ugyhogy mérlegelj: dugni akarod a nöket, vagy a lelküket ápolgatni (dugás nélkül)

kiprobálhatod, hogy nagyon tisztában leszel azzal, hogy neked szexelni kell és fogsz is, és ebbe az irányba mozdulsz el a csajokkal. Majd meglásd, pár csak be fogja dobni a törülközőt és keres más bétát, akinek sirhat. Deviszont lesz olyan is, aki elkezd felét gravitálni, és végre te is dugsz.

De édes gyermekem, ne az legyen már, hogy töled szivják le az energiát és nem adnak cserébe semmit!

Ne szokj bele ebbe a barátzónás életbe, mert baj lesz!

-------------------------------------------------------

2013. márc. 30. 19:36
 13/19 anonim ***** válasza:

Én lányként írk neked,hogy hülyeség az első néhány válasz!

Egy közelebbről is ismert fiú barátnak sokkal könnyebb elmondani az ieneket,és ez nem azt jelenti,hogy férfiként levegőnek néznek! Ez azt jelenti,hogy úgy gondolják,benned megbízhatnak,és nem ítéled őket el..Szóval,igen örülnöd kéne,mert úgy gondolják,te remek barátjuk vagy nekik!

-nem olvastam el csak az első 4 választ,mert nem bírtam tovább,és elnézést,ha ezt már valaki leírta előttem!-

2013. márc. 30. 19:43
 14/19 anonim ***** válasza:
utolsó voltam,telóról vagyok,bocs a helyesírási hibákért
2013. márc. 30. 19:45
 15/19 anonim ***** válasza:
levegönek nézés = max barátként néznek rád, de meg se fordulna a fejükben, hogy szexeljenek veled:D
2013. márc. 30. 20:00
 16/19 A kérdező kommentje:
TOPCOMENT nagyon jól leírtad!
2013. márc. 30. 20:14
 17/19 anonim ***** válasza:

a topcomment azért van odabiggyesztve, hogy jelezzem, hogy az a leghelytállóbb válasz (a legjobb válasz) a témában...

de ok.

ha magadra ismersz, vagy felnyitottam a szemedet akkor már csak az az egy dolgod van: hogy tököt növessz és megszerezd ami neked jár. Bár elképelhető, hogy a barátzónához elegendő kvalitásaid vannak, szeretönek viszont nem vagy alkalmas. Ezen kéne változtatni (magyarul nem nézel ki elég jól)

2013. márc. 30. 20:20
 18/19 A kérdező kommentje:
na itt már azért hibádzik a történet. nem egy olyan ismerősöm van aki jóképű, jól öltözik és még izmos is, még sincs nője. a gond ott van, hogy nincs töke!
2013. márc. 30. 20:27
 19/19 anonim ***** válasza:
azért hidd el a külső plusz egy rámenős természettel már nem fogsz hiányt szenvedni igy szex terén.
2013. márc. 30. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!