Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A lányoknak miért szőrös ott?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányoknak miért szőrös ott?

Figyelt kérdés

A lányoknak miért szőrös a segglyukuk?

Hát komolyan mondom kiábrándító.

2013. márc. 5. 15:26
1 2
 11/20 fospuska ***** válasza:
de te fiú vagy... akkor a csajod nézegetheti a betyárkörtéket és az gusztusos...
2013. márc. 5. 15:34
 12/20 anonim ***** válasza:

Ha-ha röhög a vakbelem. Ne legyünk már óvodásak.

Tudod nagyon jól hogy nem onnan... De nem akartam kiírni a szót, mert evidens.

2013. márc. 5. 15:35
 13/20 anonim ***** válasza:
49%
Szegény beled, biztos rossz lehet neki hogy vak :/
2013. márc. 5. 15:36
 14/20 anonim ***** válasza:
97%
Erre hogy lehet komoly választ adni?! Neked sem azért szőrös mert fiú vagy. Hanem mert ilyenek az emberek, így vannak összerakva, lehet szidni az evolúciót,reklamálni Istennél, ki melyiket akarja. De most komolyan...ez olyan mintha azt kérdeznéd hogy miért tollas a veréb.
2013. márc. 5. 15:37
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

VAn az a kor,amikor még nem szőrös.Minden más esetben annak kell lennie.Ez a természetes rendje a dolgoknak.

Én azt is szeretem,ha a pina szőrös,látszik legalább,hogy nő,és nem kislány.

2013. márc. 5. 15:43
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Miért, miért? Különben honnan tudnád, hogy melyik végén csókold meg? Képzeld, ha a szájuk körül is szőrös lenne!
2013. márc. 5. 15:44
 17/20 anonim ***** válasza:
#16 Rátapintottál a lényegre! Nagy vagy!
2013. márc. 5. 16:43
 18/20 anonim ***** válasza:

A biológiai okra vagy kíváncsi? Azért, hogy akadályozva legyen a baktériumok terjedése. Ugyanis nemcsak nektek távozik salakanyag a hátsó kijáratotokon keresztül. Amíg a két nem szervezete - a nemi hormonok mennyiségbeli különbségének következményeitől eltekintve - alapvetően ugyanazon az elven működik, addig a szőr is ugyanazokat a régiókat fogja beteríteni a testünkön, igazán sajnálom.

Egyébként nem hiszem, hogy komolyan gondoltad a kérdést. Kizárt, hogy valaki öt éven felüli létére ennyire sügér legyen.

2013. márc. 25. 11:56
 19/20 anonim ***** válasza:
Pont ugyan azért amiert neked! Nincs köze. Nemhez! Valakinek az, valakinek nem! B@zmeg hülye vagy? Miért nő a fejeden haj??? Istenem de ovis vagy! Mellesleg felvilágosítalak hogy a saját nemedet primitívezted le azzal hogy " de én fiú vagyok" fiu vagy nem, az tuti hogy fantasztikusan ostoba 😇
2013. ápr. 8. 23:49
 20/20 idontloveidiots válasza:
Az szép.... a lányok segglyukából jön a vér... Oké erről sem tudtam ;) a másik meg NYELVTAN
2015. márc. 8. 23:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!