Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai csajoknál erkölcsi tartás nuku? Vagy szembe állni a másikkal és megmondani hogy nem akar tőle semmit?
ismerkedtem (véletlenül, vagy célirányosan), hogy bosszút akarnak állni az előzőleg, férfiak miatt elszenvedett lelki sérüléseik miatt... Az ártatlanokon!
Ilyenekbe már én is belefutottam,az egyik lánynál is szerintem ez volt a helyzet..Nem baj isten nem ver bottal tudod!?Azt kapnak amit adnak...
Ez nem csak párkapcsolati témában fordul elő.
Sajnos nagyon kevés ember rendelkezik kemény gerinccel, így ezt majd több, más szituációban is meg fogod tapasztalni.
Személy szerint hánynom kell az alakoskodó, nem őszinte, szarkavaró férgektől.
29/n
Én írtam,hogy lehet nem tetszik nekik valami.Hát,nem mindig jólnevelt az ember,én pasi vagyok,és én is csináltam már így.Mivel az ember már nem akar semmit attól a személytől,ezért nem érdekli,milyen véleménnyel van az róla.
NEmkell rajtuk mérgelődni,le kell őket sz&rni magasról.
Én nem vagyok valami jóképű,de volt,hogy én mondtam nemet a csajnak,mert volt,ami nekem nem tetszett.Vagy azt mondta,hogy talán,az meg nem volt elég,és megszakítottam a kapcsolatot.
SZóval nem olyan nagy dolog ez.Lehet rosszul esik,de nagy vagy már,el kell viselni.
"Azt kapnak amit adnak..."
Ők úgy vannak vele, hogy már megkapták, most törlesztenek...
.Mivel az ember már nem akar semmit attól a személytől,ezért nem érdekli,milyen véleménnyel van az róla.
Igen csak ezzel aza baj,hogy ezek a hülyítések akár több hónapig is tarthatnak,és akkor már joggal mondja azt az ember hogy minimum egy üzenet hogy bocsi nekem ez nem fog menni stb..mert azt mondom 1 hete ismerjük egymást azt még talán meg is értem,de amikor sok dolgot megosuzt veled és te is vele és több hónapja tarta a dolog,akkor ennyi elvárható lenne,de ennek tetejében még meg is dugatja magát mással,közben azt éreztetve hogy sínen vagy nála.
Nyilván könnyebb ez az alattomosan sunnyogó megoldás, mint szemtől szemben megmondani a helyzetet, de én speciel ezt sosem tudnám alkalmazni. Az lehet, hogy már nem érdekel a srác, mint ahogy az egyik korábbi válaszoló mondta, de attól még nem akarom megbántani, és annyi empátia azért szorult belém, hogy sejtsem, milyen érzés lehet az ilyen, bár még nem éltem át. Lelkiismeretfurdalásom lenne, ha nem mondanám meg szemtől szemben, vagy valamilyen formában, hogy ezért vagy azért ez nem fog működni.
De persze, azt se viselné el a lelkiismeretem, hogy miközben randizgatok valakivel, minden héten mással kúrogatok össze-vissza. Ki így, ki úgy. Vannak, akikben kicsit másként működik az erkölcsi érzék (már ha van egyáltalán).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!