Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy felnőtt férfit, hogyan lehet visszautasítani úgy, hogy ne rúgjon ki?
Figyelt kérdés
Próbaidős vagyok egy postázó cégnél, már 1 éve nem volt munkám, amikor ide felvettek.. Úgy vettem észre, hogy a főnököt a blúzom jobban érdekli, mint a munkám. A munkámat még egyszer se értékelték viszont.2013. márc. 5. 11:30
1/16 anonim válasza:
Udvariasan, nem sértőn közlöd vele, hogy téged zavar a magatartása.
2/16 A kérdező kommentje:
arra gondoltam, hogy ha nem-et mondok (bárhogy) mindenképpen kirúg, mert sérti az önérzetét.. egyébként jönnek mennek itt a dolgozók. Főleg nők vannak. A legrégebbi munkatársam 4 hónapja dolgozik itt..
2013. márc. 5. 11:35
3/16 anonim válasza:
Tudom, hogy nagyon rossz munka nélkül, de ha kirúg, hidd el, jobb, mintha el kellene viselned a zaklatását. Egyébként össze lehetne szövetkezni pár kolléganővel és felnyomni a vezetőségnél, (minden mindegy alapon )
4/16 anonim válasza:
osztom a 3. hozzászoló véleményét
5/16 Paulik Áron válasza:
Sajnos ez leginkább a főnököd szeszélyén múlik, lehet, hogy ha látja, nem megy nálad semmire, akkor keres helyetted mást. De azért én bíznék abban, hogy nem teljesen tapló. Ha bepróbálkozik, kedvesen mosolyogva utasítsd vissza, próbáld nem megalázni, és akkor talán észhez tér. Ha viszont köti az ebet a karóhoz, el kéne gondolkodnod, hogy akarsz-e valóban az ő irányítása alatt dolgozni, akármilyen nehéz is állást találni...
7/16 anonim válasza:
mesélj neki lelkesedéssel a párodról ... ha nincs, akkor is
8/16 anonim válasza:
ma 11:43
Az ilyeneket hidegen hagyja hogy van-e párod vagy nincs.
9/16 anonim válasza:
ha te -kivételesen- tisztességes nő vagy és nem akarsz belemenni a dologba akkor amit előttem írtak, kiegészítve azzal, hogy ha minden kötél szakad akkor vágd a főnök fejéhez, hogy amit csinál az súrolja a szexuális zaklatás határát és a megfelelő szervhez fogsz fordulni.
10/16 anonim válasza:
Sürgősen keress másik állást, hiszen ha mindenki csak 3-4 hónapig bírja, valószínűleg te sem fogod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!