Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék elcsábítani valakit, akinek komoly kapcsolata van?
Lehet, hogy határozott, belevaló csaj a Kérdező, aki megszerzi, amit/akit akar, de a kérdés, hogy miért akarja...?
Azért, mert Vele is megtették, és tetszik vagy sem, emiatt sérült az önérzete és megváltozott. Azért, mert a tiltott gyümölcs édesebb. Azért, mert 'kihívás' lenne elhódítani a nő mellől, akit szeret, és a "gaz csábító" ilyenkor úgy érzi, ő jobb/szebb/értékesebb, mint a másik, hiszen sikerült neki. Ezek azonban a legtöbbször kérészéltű 'kielégülést' eredményeznek csak, hiszen egyiket sem az őszinte megismerés szándéka vezeti, hanem a birtoklási vágy, az ego megnyugtatása - szerintem ezekre nem lehet hosszú távú kapcsolatot építeni, és ezért nem kellene ezt és ebben a formában tenned, Kérdező.
Még ha szereti is a barátnőjét, akkor is van rá esélyed, hogy elcsábítsd. Hogyan? Ha ennyire határozott és céltudatos vagy, akkor tudod.
Kérdeznék én valamit. Ha jól olvastam, azt írtad, Kérdező, hogy Téged is más nők miatt dobtak. Tehát egy barátnő voltál, és ugye a normális pasiknak a Te gondolatmeneted szerint barátnője van, mellőlük kell elhalászni. Akkor hogy is van ez? Előled elhalászták az exeidet, gondolom, normális pasiknak tartod őket mind...? Ha elhalásznád ezt a pasit a nője mellől, ő sem lenne más, mint az exeid.
Igazad van abban, hogy mindenkinek joga van a boldogsághoz, így Neked is. A boldogságot azonban ne más boldogságának szétzúzása árán érd el, mert mocskosul nem éri meg. Hogy Veled boldogabb lehetne? Ezt nem tudhatod addig, amíg igazából meg nem ismered. Ha tényleg szereti a barátnőjét, úgysem hagyja ott? Le lehet pontozni, de a legtöbb faszi bármilyen szerelmes is, kitartó ostrom után "bűnbe vihető". Elhagyni nem fogja a párját persze, ha tényleg szerelmes - ez esetben maximum egy-két numerára jó neki az ostromló, de ha valakinek ez kell, ennyi is elég...
Ha pedig tényleg szereti, és miattad el is hagyná, mi a garancia arra, hogy Veled ezt nem teszi meg? Hiszen mások eddig is megtették Veled.
Én azt mondom, nyugodtan érdeklődj iránta, fejezd ki, hogy tetszik Neked és többet is szeretnél tőle, de ne nyomulj.
27/F
Nem kéne félreérteni a jeleket. Egy fodrásznak a munkájából kifolyólag kedvesnek és érdeklődőnek kell lennie a vendégével. A tanárom és az orvosom is kedvesek velem, sokat beszélünk mindig megkérdezik, hogy vagyok bármitől tudunk beszélgetni... Biztos ők is járni akarnak velem?!
Ehhez a szakmához hozzátartozik az ügyfélközpontú viselkedés. Ennyi az egész. Munkájából kifolyólag ilyennek kell lennie. Nem kell többet beleképzelni. Főleg ha van párja remélhetőleg nem azért vannak együtt, hogy ne legyen egyedül! Vissza fog utasitani és csak nevetségessé válsz a szemében. Kereshetsz másik fodrászt.. Különben sem lenne esélyed csak fodrászkodás közben felszedni. Az egyszerüen nem elégséges kapcsolattartás. Olyankor különben is a munkájára koncentrál nem rád. A munkája része az, hogy veled (és még 100 másik nővel) jól elbeszélgessen érdeklődjön és meghallgassa a gondjukat bajukat. Ha mindennap ott lennél akkor sem lenne esélyed meg annyi pénzed úgysincs. Igenis, azt javaslom felejtsd el és keress egy szingli pasit.
Egyébként sok ilyen nő van tényleg, akinek csak addig érdekes valaki amig egy másik nőtől kell elszedni. Ha sikerült már értéktelen, eldobják, lesz*rják és új préda után néznek.
Erre találták ki azt a mondást, hogy "Egy kapcsolat két emberről szól, de néhány ribanc nem tud számolni"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!