Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes belém? Honnan tudhatom?
Egy hete megismertem egy srácot, azóta már párszor beszélgettünk, és én teljesen belezúgtam. Az érdekelne, hogy ez a srác szerelmes belém, vagy csak egyszerűen bejövök neki?:D Úgyértem... kiváncsi vagyok, hogy több csajjal is csinálja-e ezt, vagy csak velem, és hogy gondol-e rám, mikor nem vagyok a közelében? Stb.
Tudom, ezt ti onnan nem tudjátok megmondani, de azért lehet tudnátok segíteni.
Mikor egymásra nézünk, mindketten elkezdünk mosolyogni. Ő szólított le, már az első alkalommal megkérdezte, hogy van-e pasim. Egy csomó cuccomat (pl karkötő, öv) dícséri. Érdeklődik felőlem, és mikor beszélgetünk folyton mosolyog, vigyorog, néha még pirulgat is:D. Mikor köszönünk egymásnak, mindig előre köszön, és úgy, hogy "sziaaaa".:D Én folyton rágondolok, és nem tudom kiverni az arcát, a mosolyát a gondolataimból... Ő hogy lehet ezzel? Lehetséges, hogy Ő is gondol rám? Vagy őt csak akkor érdeklem, mikor ott vagyok?
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!