Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Meleg srácok/lányok! Hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg srácok/lányok! Hogy oldjátok meg az öltözést a suliban tesikor?

Figyelt kérdés

Velük öltözöl, vagy elvonulsz más helyre, pl. wc-be?

Kort/nemet légyszi :)

2013. márc. 3. 16:18
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, te egyre jobban össze vissza beszélsz :D
2013. márc. 3. 17:03
 12/18 A kérdező kommentje:

Tudom hogy nem ellenkező nemű . csak olyan, mint ha pasi lenne. heteró pasi. :D így értem.

ti meg összezavartok xD

2013. márc. 3. 17:10
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Hát azért nem ugyan az... attól még lány, csak a saját neme érdekli.

Persze értem mire gondolsz, csak ez így kicsit sértő :)

De egyébként megértem, hogy aggaszt a dolog, de semmi biztosíték arra, hogy bárki is leszbikus lenne az osztályodban. Megeshet persze, de ha bepróbálod magyarázni, hogy mi van ha igen, akkor csak nyugtalanabb leszel. Inkább ne foglalkozz az egésszel.

2013. márc. 3. 17:12
 14/18 A kérdező kommentje:
Oké, köszönöm a válaszod, és sajnálom ha megsértettelek!
2013. márc. 3. 17:15
 15/18 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem olyan, mintha heteró pasi lenne. Ugyanis ő lány! Tök lényegtelen, hogy LEHET (mert nem vagytok benne biztosak) a lányok tetszenek neki. Igazából ha átöltöztök bugyiban meg melltartóban lát titeket... Igazából ezt bármelyik hetero pasi is látja a strandon, az miért nem probléma? Másrészt már csak azért sem ugyanaz, mintha fiú lenne, mert neki is ugyanolyan külseje van, mint nektek, tehát nem fog átmenni full szexista csávóba, hogy "húúú, cicik meg fenék".
2013. márc. 3. 17:17
 16/18 anonim ***** válasza:
57%

Nekem is sz@r hetero létemre hogy látom a koedukált öltözőben a csajokat öltözni/vetkőzni és nem mászhatok rájuk.

Ízlések és pofonok. Meg kell tanulni kezelni a helyzetet.

2013. márc. 3. 17:42
 17/18 anonim ***** válasza:
Én ismertem egy meleg srácot, és simán öltözött velünk, sőt zuhanyozott is velünk (úszás), és nem állt föl ránk a bréje, gondolom, valami ilyesmire voltál kíváncsi. Bár lehet, hogy csak rondák voltunk.
2013. márc. 12. 22:31
 18/18 A kérdező kommentje:
köszi a választ :)
2013. márc. 16. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!