Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám növeszteni a melleim?
Figyelt kérdés
nem túl kicsik de nem is nagyok,olyan középméretűek
54 kiló vagyok
18/L
2013. márc. 3. 13:16
1/9 anonim válasza:
Elvileg van olyan akinek a fogamzásgátló szedésétől nő,de szerintem jobban jársz ha megpróbálod elfogadni magad.
2/9 anonim válasza:
úgy mint a hajad.. jesszus.. -.-
3/9 anonim válasza:
Nem mindenkinek nagy! De lehet még megnő....
Ha meg nem,és nemtudod elfogadni,akkor sebész ! :)
4/9 fospuska válasza:
akkor minek akarod növeszteni...? szerintem egy csajnak az áll jól,ha a testéhez képest arányos.
5/9 anonim válasza:
Ha hízol nőhet, vagy ha terhes leszel. Másképp sehogy mert a mellméret genetikai adottság.
6/9 anonim válasza:
bedunsztolod, kedvesen beszélsz hozzá...állítólag a növények is ettől fejlődnek
7/9 anonim válasza:
Kérdés, hogy az 54 kiló mekkora magassághoz tartozik, mivel a mell méretét a benne található zsírszövet adja. Fogyáskor a legtöbb nő erre panaszkodik, elfogy a melle, viszont van, aki hízáskor mellre is hízik, ez genetikai adottság, ki mennyire feminin alkat.
8/9 anonim válasza:
Nem biztos, hogy növeszteni kellene. És ha valakinek így tetszel?
Ekkora méretet is lehet szeretgetni, simogatni, puszilgatni, stb.
F.
9/9 A kérdező kommentje:
168 cm vagyok
2013. márc. 3. 16:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!