Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar velem találkozni, amikor mégis akar?
Figyelt kérdés
Szóval parázik attól, hogy találkozzunk, vagyis mindig fellendül ha szóba hozom, mint egy szabadságharcos, forradalmár felforr az agya, ez nekem már csak azért is rosszul esik, mert különben hányzok is neki, szeret, és számítok neki és mindig nagyon szinte tökéletesen odafigyel rám, és én nem akarom neki magyarázni, hogy mit parázik és a saját maga útjába áll, miközben ő maga jön mindig a Jósággal és a Szépséggel, hogy ő szeretetet és jóságot akar, de mindig az van, hogy ő az aki mondja, én meg vagyok aki teszem és oké, hogy így kiegészítjük egymást de mégsem, mit tegyek?2013. márc. 3. 00:39
12/13 A kérdező kommentje:
Foley! :D
2013. márc. 3. 01:25
13/13 anonim válasza:
Ugyanebben a cipőben vagyok. Nem értem a csajt miért nem akar találkozni, pedig hiányzom neki:P 24\F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!