Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti milyen esetben mondanátok hasonlót?
Fiú vagyok, de azért ide írok, mert velem előfordult, hogy nagyon segítettem egy lánynak, aki egyébként tetszett. Végül rájöttem, hogy a segítségemre tényleg szüksége volt, de másra nem.
Szóval szerintem ez lehet egyszerű baráti érzés is – amolyan igazán jó baráti érzés. De azért nem teljesen kizárt, hogy több annál, de ezt tőle tudhatod csak meg. a "bár pasiként szerintem nem jövök be neki" – ebben lehet, hogy tévedsz. Nekem is túlfejlett önkritikám volt sokáig ilyen téren, de hidd el, bejöhetsz neki. Kérdezd meg tőle. Innen nem fogsz tudni egyértelmű választ kapni erre.
Szerintem nem kell ennek nagy jelentőséget tulajdonítanod. Magamon és jópár barátnőmön (mellesleg némelyik hímnemű haveromon is, csak ők nem tartoznak a témához) észrevettem az évek során, hogy néha csak a reakció frappánssá tétele érdekében dobunk be mélyenszántó filozófiai gondolatokat.:D Azért válaszolta ezt, mert ez volt a tőle telhető leghangzatosabb mondat, és ez illett egy olyan (szintén a szép csengése miatt választott) átadáshoz, mint a "Sose felejts el!". A hangsúlyából meg egyszerűen a tartalma miatt nem sugározhat az életkedv, az kb. úgy hatott volna, mintha fülig érő vigyorral hívnál meg valakit egy temetésre.
Röviden: egyetlen jelből ne vonj le ilyen messze menő következtetéseket, lányként mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!