Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiatal fiuk! (Főleg vékonyak)...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal fiuk! (Főleg vékonyak) Miért csak kevesen hordtok tangát?

Figyelt kérdés
Barátnőimmel arról dumcsiztunk, sokkal szexibb egy vékony srác tangában, de kevéssel találkozni:( (és még ha ki is látszódna egy picit a naciból, én spec tuti rákattannék:P )

#tanga #fiu fehérnemű #vékony fiu
2013. márc. 1. 21:59
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem hetero pasi, ha vékony, ha nem, nem nagyon hord tangát.
2013. márc. 1. 22:02
 12/39 anonim ***** válasza:
89%
mert para egy kicsit de egy lányért szívesen bevállalnám :D :P
2013. márc. 1. 22:04
 13/39 anonim ***** válasza:
43%
Sztem az k..vára nem áll jól senkinek(csak csajoknak) és rohadtul kényelmetlen lehet:S
2013. márc. 1. 22:05
 14/39 anonim ***** válasza:
13%

jézus! ez már perverzitás.. kidobnám a taccsot ha a pasi aki tetszik v akivel leakarok feküdni tangát hordana fúúúúúúj :D

szerintem a legszexibb alsógatya az a bő, ami olyan szinte mint egy nyári rövidnadrág.. ahogy lóg a csípőn..uhh:$

2013. márc. 1. 22:08
 15/39 anonim ***** válasza:
82%
Én meleg vagyok, viszonylag vékony is, mégsem volt még rajtam tanga és nem is nagyon vágyom rá. Ha esetleg párom mondaná, hogy őt ez izgatja, akkor elgondolkodnék rajta.
2013. márc. 1. 22:11
 16/39 anonim ***** válasza:
100%

10! majd valaki visszahozza,

régebben volt sok srác hordott a strandon is

most is akad itt, ott

nekem személy szerint nem jön be M

2013. márc. 1. 22:12
 17/39 anonim ***** válasza:
25%
I don't wanna live on this motherfuckin bitch ass faggot planet anymore -.-'' Komolyan, 23 évesen nem vagyok olyan öreg, de ez odab*szott, kajak ennyire elvárás a mai tizenéves lányok körében, hogy csináljon valaki b*zit magából?
2013. márc. 1. 22:14
 18/39 anonim ***** válasza:
46%
Talán mert kényelmetlen, undorító és b*zis?
2013. márc. 1. 22:17
 19/39 anonim ***** válasza:
36%

A tanga lányoknak való!

Ti most nőt akartok csinálni a férfiakból? Legyünk vékonyak,gyengék és hordjunk női ruhát?

Bocs,én maradnék fiú.

17/F

2013. márc. 1. 22:36
 20/39 A kérdező kommentje:
Szerintünk pedig sexy, persze nem minden alkatu srácon áll jól... külföldön ezen nem botránkoznak meg annyira,mint itt egy pár hozzászóló, de privibe sokan írták, hogy hordanak :P Amúgy meg ha nem hordanátok, nem árulnák... Egy chippendale srác sem shortban mozog...
2013. márc. 1. 22:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!