Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan teszteljem le a páromat hogy hűséges, úgy, hogy ne jöjjön rá, hogy tesztelem, és a siker teljes legyen?
Figyelt kérdés
2009. szept. 11. 16:45
11/14 anonim válasza:
Miért jó az neked ha kísérted a sorsod?
Ha félsz, hogy megcsal, hagyd ott.
12/14 anonim válasza:
ha le akarod tesztelni az már régen rossz...
13/14 anonim válasza:
Hát ez érdekes kérdés így? Miért teszteled, ha tudod, hogy hűtlen? Vagy csak gondolod, és mivel paranoiás vagy, ezért hűtlennek véled? Ha meg nem vagy biztos benne, akkor miért jelented ki? Ez így elég zavaros.
Mi az, hogy teljes siker? Hogy kiderül, hogy hűtlen? Az miért lesz jó? Vagy a siker az, hogy kiderül az igazság?
Nem érdemes tesztelgetni, mert csakis te koppanhatsz a végén, főleg, ha.....mindegy..
14/14 A kérdező kommentje:
Nagyon kedvesek vagytok, hogy írtatok nekem. Csak tudjátok az a helyzet, hogy én olyan buta, becsípősödött agyú vagyok, hogy szeretem őt - jobban, mint az életemet. Vannak, akik ezt hülyeségnek tartják, de tudjátok... mindennél jobban szeretem őt. Erre nincs megfelelő magyarázat. :)
2010. febr. 9. 15:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!