Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova tűntek a normális és helyes tizenéves fiúk!?
Egy vagyok közülük :DDD. Nem dohányzok, nem iszok alkoholt, nem bunkózok(ha te se velem) és 4 éve kézilabdázok. Pláne a heti 7 edzésemtől ki is vagyok gyúrva. 14/F
;)
Amúgy kedves kérdező neked az a bajod, hogy az a fiú: Aki neked tetszik, full részeg hetente, játssza az eszét, cigizik és...
Az jobb kérdés lenne, hogy neked miért az ilyenek tetszenek.
amúgy utolsónak igaza van
sok lány kérdezte már, hogy 'hol vannak a rendes srácok? minden pasi féreg'
naja, ezt általában azok a lányok mondták, akik rosszfiúkat kedvelik, és többször megjárták velük
mikor mondom, hogy 'ittvagyok én :D', akkor csak: de te csak barát vagy...
meg 'a jófiúkkal unalmas'
de amúgy egy mentsvárad lehet, az pedig a húszas évek vége, addigra megkomolyodik szinte mindenki (legalábbis e téren)
én pasi vagyok, nem kellek kb egy csajnak se, mert nem volt lázadó korszakom, nem voltam rossz, lelkiismeretes, odaadó vagyok, romantikus, stb, de ez nekik még 'uncsi'
a sok tinédzser még ahogy ők mondják 'ki akarják élni, élvezni az életüket'
persze a kérdésedre válaszolva, van sok rendes srác, aki nem hajol meg a kor elvárásainak, és marad a saját elveinek ura, de ezeket nemigen diszkóban, szórakozóhelyen találhatod meg... igazából nem is tudom, hogy szoktunk lenni :D általában otthon :DDDD
de pl koncerteken, Margit-sziget és hasonló találkahelyeken, esetleg pub-okban fellelhető eme veszélyeztetett alfaja a tizenéves férfiaknak (azért férfi, mert érett gondolkodásra vall, ha nem kicsapongó, 'éljünk a mának' gondolkodást vall) :DD
nem cigizem , nem iszom alkoholt(esetleg háromhavonta 1x vagy 2x),nem járok bulizni sem.
2 evig gyurtam,most fegyencedzést kezdtem el.
(megtltottammagamnak hogy igyak,mert edzek)XD
Kedves 15. Teljesen igazad van! Otthon vagyunk, mert nem fogadják el hogy nem vagyunk "rosszfiúk", nem cigizünk, nem drogozunk, nem piázunk. Engem ne érdekel hogy mit mondanak. Nincs sok barátom, de az a kevés megértő, és "saját fajtám"
Egyébként kedves kérdező! Itt vagyok :)
14/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!