Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pasik miért nem tudnak hűséges...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik miért nem tudnak hűségesek lenni? Ennyire bennük van az ösztön?

Figyelt kérdés

Csak,mert a kutyámban több a hűség...

Előbbi kérdésnél is,hogy hányan csalták már meg házasságban vagy komoly kapcsolatban a nőjüket..kb 2 mondta,hogy nem, de már ők is szenvednek..

2013. márc. 1. 13:28
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

A nők miért nem tudnak hűségesek lenni?!Miért mindig oda teszik a seggüket ahol nagyobb a ház,jobb a kocsi,több a pénz?

Ez egy akkora undorító általánosító kérdés,hogy csak na!

2013. márc. 1. 13:30
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Az én macskám viszont értelmesebb nálad.
2013. márc. 1. 13:31
 3/13 anonim ***** válasza:
76%

Amíg otthon jóllaknak, addig nem mennek máshová! Ennyi!

Te főztél ma valamit?

2013. márc. 1. 13:33
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Megint egy általánosítás.

A nők is ugyanúgy félrelépnek, mint a férfiak.

Hogy miért? Van, aki nem kapja meg otthon azt, amit szeretne, amire vágyik. Vagy olyan, akinek unalmas már és új dolgokra vágyik. És így, hogy mellette van egy állandó kapcsolat az életében, anyagi vagy érzelmi stabilitással, az pedig egyszerűvé teszi a dolgokat. Ami szerintem elég gáz, mert akkor vagy mondja meg valaki otthon, hogy valami nem stimmel vagy szakítson az illetővel és akkor úgy élheti nemi életét, hogy nem bántja meg vele a párját.

2013. márc. 1. 13:36
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Én ugyanezt a nőkről tudom elmondani. Mindent megadtam nekik amit csak bírtam, mégsem volt jó... Egy nő sem bizonyított még őszinte szeretet :/
2013. márc. 1. 13:40
 6/13 anonim ***** válasza:
74%

Hoppá, egy nő jött az oldalra, megy le a pontom...

:)))

2013. márc. 1. 13:43
 7/13 anonim ***** válasza:
45%
Állítólag nagy bennük a szaporodási ösztön. Én erre csak azt mondom, hogy ez lehet, viszont nem állatok, tudnak gondolkodni. És egyet sem sajnálok meg amiért áll a biga és az meg megy utánna.
2013. márc. 1. 13:43
 8/13 anonim ***** válasza:

Marhaság amit írsz. Én sem csaltam meg a feleségemet, mégis megvádolt. (na jó azóta nem is vagyunk együtt, mivel a bizalom odalett, de nagyon)

S abban is tévedsz, hogy általánosítasz. A nők ugyanannyit lépnek félre, s pont annyira nem zavarja őket ez a dolog. S ha követem a te gondolatmenetedet, akkor te is ilyen vagy... Vagy tévedek?? Mert ha tévedek, akkor te is.

2013. márc. 1. 13:51
 9/13 anonim ***** válasza:

Nagyon sértő a kérdésed.

Ami meg a kutyákat illeti: ha párzási időszak van és nem zárod be, a kan kutyádat napokig nem látod. Ha meg szuka, az megáll akármelyik udvarlónak.

Szóval ne gyere velük!

2013. márc. 1. 14:07
 10/13 anonim ***** válasza:

Ne általánosíts mert ez igaz a nőkre is.

Én is azért nem vagyok már hűséges senki felé se, mert felém se volt az, akinek kellett volna.

Ez ilyen pestis, valaki átbasz valakit és ő is olyan lesz. Kell a francnak a tartós kapcsolat.

2013. márc. 1. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!