Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek bejönnek az olyan férfiak akik a divattal foglalkoznak?
Konkrétan hányingerem van tőlük.
21/N
De,fura,de nekem bejönne:D
Legalább lenne valaki,akivel megtalálnám azonnal a közös hangot,mivel én is elkötelezett fashionista vagyok:)
Legalább neked nem kéne fél napig magyarázni a divatkifejezéseket,mint a peplum szoknya miben különbözik a sima magasderekútól,mi a különbség a loafer és a sima balerina között.Mégis,mi a különbség a bézs,a vajszín,a kapucsínóbarna és a törtfehér között.
Veled el lehetne menni egy plázába,anélkül,hogy 5perc után kiverne a víz,hogy mégis minek ennyit ruhára költeni,meg amúgy is,minek ennyi ruha(már megint)
Legalább tudnád,hogy az adott ruha melyik márka melyik kollekciójából való,vagy legalábbis melyik irányzat,és az mikor volt divatban.Nem hurrognád le a legutolsó divatot mert túl feltűnő/túl sok/te jobban szereted a jól bevált szürke pulcsidat,és a 100éves farmerodat.
Csajok,amúgy a divattervező pasiknak nagyon jó ízlésük van(bár a legtöbb homoszexuális)Dolce and Gabbana,Calvin Klein,Karl Lagarfield,Giorgio Armani stb..
A divatmenedzsment nagyon izgalmasan hangzik,elárulod melyik fősuli/egyetemen van ilyen?Ez valami divatcikkek eladásával,forgalmazásával stb foglalkozik?(Gondolom,tanulnod kell divatelméletet is,nem csak sima gazdaságtan)
Ha ez érdekel, csinéld ezt!
A nőknek az jön be, ha valaki elégedett az életével, azzal amit csinál, és sikeresek a szakmájában.
10 év mulva egyik kis pi@... sem fogja megklrdezni, mitől vagy sikeresek, gazdag férfi:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!