Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok nektek bejönnek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nektek bejönnek az olyan férfiak akik a divattal foglalkoznak?

Figyelt kérdés
Jövőre lehet divatmenedzsmentet fogok tanulni mint hetero férfi. Érdekesnek tűnik habár bevallom biztos főleg csak lányok lesznek. Nektek nem fura vagy nőies ha egy férfi ezzel foglalkozik?
2013. febr. 27. 21:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Konkrétan hányingerem van tőlük.

21/N

2013. febr. 27. 21:23
 12/15 anonim ***** válasza:
nekem bejönne. :-)
2013. febr. 27. 21:40
 13/15 anonim ***** válasza:
te most meleg vagy?
2013. márc. 12. 22:10
 14/15 anonim ***** válasza:

De,fura,de nekem bejönne:D

Legalább lenne valaki,akivel megtalálnám azonnal a közös hangot,mivel én is elkötelezett fashionista vagyok:)

Legalább neked nem kéne fél napig magyarázni a divatkifejezéseket,mint a peplum szoknya miben különbözik a sima magasderekútól,mi a különbség a loafer és a sima balerina között.Mégis,mi a különbség a bézs,a vajszín,a kapucsínóbarna és a törtfehér között.

Veled el lehetne menni egy plázába,anélkül,hogy 5perc után kiverne a víz,hogy mégis minek ennyit ruhára költeni,meg amúgy is,minek ennyi ruha(már megint)

Legalább tudnád,hogy az adott ruha melyik márka melyik kollekciójából való,vagy legalábbis melyik irányzat,és az mikor volt divatban.Nem hurrognád le a legutolsó divatot mert túl feltűnő/túl sok/te jobban szereted a jól bevált szürke pulcsidat,és a 100éves farmerodat.

Csajok,amúgy a divattervező pasiknak nagyon jó ízlésük van(bár a legtöbb homoszexuális)Dolce and Gabbana,Calvin Klein,Karl Lagarfield,Giorgio Armani stb..

A divatmenedzsment nagyon izgalmasan hangzik,elárulod melyik fősuli/egyetemen van ilyen?Ez valami divatcikkek eladásával,forgalmazásával stb foglalkozik?(Gondolom,tanulnod kell divatelméletet is,nem csak sima gazdaságtan)

2013. márc. 12. 22:24
 15/15 anonim ***** válasza:

Ha ez érdekel, csinéld ezt!

A nőknek az jön be, ha valaki elégedett az életével, azzal amit csinál, és sikeresek a szakmájában.

10 év mulva egyik kis pi@... sem fogja megklrdezni, mitől vagy sikeresek, gazdag férfi:-)

2013. márc. 13. 00:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!