Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire ciki ez?

Figyelt kérdés

Miután a pasim szakított velem 2 perc múlva összejött az akkori legjobb barátnőmmel, majd pár hónap múlva-amikor még mindig szerettem a pasit- elmondta a mostani legjobb barátnőm, hogy még mindig szeretem.

(Remélem érthetően magyaráztam el. )

2013. febr. 27. 13:58
 1/6 anonim ***** válasza:
Valószínűleg már előtte is volt közöttük valami ha csak 2 perc telt el....szép kis legjobb barátnő lehetett...
2013. febr. 27. 13:59
 2/6 anonim ***** válasza:
Nincs ebben ciki, elvégre ő szakított veled... Inkább az a ciki, hogy az akkori legjobb barátnőddel jött össze.
2013. febr. 27. 14:00
 3/6 anonim ***** válasza:
Az a ciki amit a volt baratod meg a masik csaj csinalt.
2013. febr. 27. 14:41
 4/6 anonim ***** válasza:
Ez nagyon szomorú. De sebaj, ha volt ilyen féreg a barátnőd hogy lecsapta a kezedről a pasidat, akkor majd egy ujabb lány vele is ki fog tolni..!
2013. febr. 27. 14:44
 5/6 anonim válasza:
sziasztok, én vagyok a mostani LB. Valóban elmondtam annak a fiúnak, h szereti, de ez pontosan így zajlott: egész nap szekáltak, h mondjam már el, kibe szerelmes. nem mondtam el, de haza mentem ebédelni, viszomt az LBm ott maradt egy órára, meg a pasi és az ő legjobb barátja is technikai okokból. amikor visszamentem a suliba, a pasi barátja odajött hozzám, h az LBm elmondta neki h AZT a pasit szereti, én meg gondoltam biztos, hiszem egy 6 oldalas szerelmes levelet is odaadott már neki. tehát mondtam rá, h tudtam. de a legjobb barátnőm nem is mondta el, becsaptak. én már teljesen kivoltam az egész napos faggatástól, és már nem ks hallottam, mit beszéltek. igazán nem akartam rossz barátnő lenni, és utána 1000x bocsánatot kértem
2013. febr. 27. 17:37
 6/6 anonim válasza:
bocsi, ha zavaros volt :))
2013. febr. 27. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!