Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most az gáz h nekem az ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most az gáz h nekem az ilyen tetszik?

Figyelt kérdés
Tudom, sokan furának tartják, és biztos jól ki is nevettek, de azért leírom...17/F vagyok és nekem az olyan lányok tetszenek, akik nem borotválják magukat lent. Nem tom megmagyarázni miért. Láttam már ilyet is olyat is, ez jön be és kész. Ezt h mondjam majd meg ha lesz bnőm? V inkább ne is hangoztassam?

2013. febr. 26. 15:33
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem is jobban tetszik, ha nem full kopasz. Persze nem őserdőről beszélek, hanem igényesen megcsinálva.
2013. febr. 26. 15:34
 2/6 anonim ***** válasza:
Ez legyen a legnagyobb bajod :)
2013. febr. 26. 15:35
 3/6 anonim ***** válasza:

Megmondhatod a barátnődnek, nekem eddig minden páromnak a szőrös alváz tetszett, ezért a kedvükért meghagytam.

31/N

2013. febr. 26. 15:36
 4/6 anonim ***** válasza:
egyáltalán nem gáz, sőt sztem örül majd a bnőd h nem kell ezzel szenvedjen :D
2013. febr. 26. 16:12
 5/6 vistakri válasza:

Nem gaz a legjobb haverom is imádja én meg a borotváltat

egyébként megmondhatod neki nyugodtan!

2013. márc. 23. 21:12
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerintem ez nem gáz, mindenkinek más jön be.. Nekem 2011 január óta van egy barátom, (első) és nekem leginkább az jön be ha leborotválja, viszont miután először lefeküdtünk rá fél évre nyögte be, hogy ő odáig van azért ha a csaj nincs teljesen leborotválva hanem van egy függőleges 1cm széles csík, ez izgatja.. Ő 18 - én 19

Úgyhogy szerintem ezen ne parázz!:)

2013. ápr. 9. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!