Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan 17-18 éves srác, aki a magas, nagydarab lányokhoz vonzódik? Vagy az alacsonyabb, vékonyabb lányok mindent visznek?
Figyelt kérdés
180/73. Elméleti kérdés, nem ismerkedni szeretnék .2013. febr. 26. 12:39
11/16 Bratilla válasza:
A 180-as magasság az teljesen jó. :) Modell magasság, én szerintem a magas lányok a legszebbek, aki ezzel vitatkozik, az még nem volt együtt ilyen lánnyal csak alacsonnyal. Viszont a kecsességre azért törekedni kellene, én szinte mindig a magas csajok közt keresgélek, de hozzájuk tartozik is valami törékeny kecsesség, ami szerintem egy valamivel erősebb testalkattal is elérhető :)
12/16 anonim válasza:
Kis pici, cuki lányok... Nem szeretem a debellákat, pedig elég magas vagyok, meg ki is vagyok b@szva!
13/16 Bratilla válasza:
... és mellé még roppant intelligens is vagy :)
14/16 anonim válasza:
12-es: persze, interneten keresztül azt mondasz, amit akarsz, közben pedig összetennéd a kezeidet, ha akár egy ilyen - a te szavaiddal élve - "debella" is hajlandó lenne veled összejönni :)
micsoda stílus...
15/16 anonim válasza:
egyébként, a 10es válaszoló voltam.
16/16 Bratilla válasza:
A magas lányok szebbek, de a "nagydarabok" már annyira nem :) Bár szerintem te még nem az a kategória vagy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!