Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ebben a helyzetben? (lefeküdtem vele, de nem tetszik)
Mármint tetszik, mint nő, mert nem néz ki rosszul. Viszont iszonyatosan furcsa és nem vállalnám fel barátnőnek max partnernek, ezzel tisztában is van. De most várjak arra, hogy normális lesz? Kicsit igénytelen, nem mossa rendesen a fogát, nem jár kozmetikushoz, hülyén öltözködik és furcsa emberekkel barátkozik. Persze értem odavolt, de én meg úgy érzem, hogy ha túl sokat haverkodok vele én leszek a furcsa....
Szóval...
kérdező. vegyél példát a 9. válaszolóról.
ő is bevállalja h a csaja egy retek XDXDXDDDD
sorry :)
na látom nm csak én vagyok itt Szegedi :)
küld már el Fb linkjét, lehet h nekem is megvolt.
múltkori csajt is ink hátulról vettem be mint előlről mert akk nem liheg rám :D :D
Arra nem gondolsz, hogy talán beteg azért büdös?
Pl. refluxos., attól simán lehet.
Engem az fogott meg a legjobban, hogy "[...] úgy érzem, hogy ha túl sokat haverkodok vele én leszek a furcsa..."
Hát igen, furcsának lenni iszonyú csapás, kerüld el bármi áron. Akár behívhatod az oroszokat, vagy leállíthatod Paksot is, a furcsává válás elkerüléséért semmi se drága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!