Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már szerelmesek egy sztárba? :D
Édesek vagytok (nem, ezt nem lekicsinylő értelemben mondom), de ez nem szerelem, hanem rajongás. Szerintem szerelmesnek csak olyan emberbe lehetsz, akit személyesen is ismersz. Nem a külseje, és/vagy a hangja miatt vagy szerelmes, hanem akkor, ha ismered az illető szokásait, hóbortjait is stb. Márpedig ez egy hírességnél (főként ha amerikai az illető) nem áll fenn.
Ilyesféle rajongást, amiről írsz én is éreztem úgy 13 évesen, de elég hamar elmúlt mind :D
19/L
én Piton professzorért lettem oda teljesen a Harry Potterből. : D napokig csak rá tudtam gondolni, meg egyszer vele álmodtam, és a végén már azt hittem, megőrültem.de azóta elmúlt. (persze azért bevállalnám..de csak Piton-cuccban. : D)
17/l.
nekem ő a beteges rajongásom tárgya(skinny a deathstars-ból)... a barátaim már lassan kezdenek mániáks őrültnek nézni :D de nembaj.. remélem kinövöm..mert az esélyeim egyenlőek a 0 val:( mert ilynekor már ott tart az ember,hogy szinte beképzeli magának,hogy ismeri csak mert hallota 1-2 riportba.. 14/L
Nem! Tetszik par hires csaj, kinek ne tetszene, de szerelmes :o. Ez elegge tini csaj dolog..
17F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!