Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért baj az, ha egy fiú más...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj az, ha egy fiú más srácok lábaira gerjed?

Figyelt kérdés
2009. szept. 9. 19:21
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
93%
nem baj csak homoszexuális.
2009. szept. 9. 19:24
 2/17 anonim ***** válasza:
37%
Hát...nem tom hogy most magadról beszélsz-e csak nem mered így írni vagy ismerős de akkor fogalmazok általánosan. Nem biztos hogy gerjed,talán maga sem tudja mit érez,csupán irigyli azt az illetőt akinek szerinte jó lába van.Én lány vagyok és igenis megnézem más lányok mellét,lábát,hasát,fenekét,és tudom értékelni mind a szépet vagy a kevésbé szépet,bár én talán kicist biszex vagyok,nem tartom nagy ügynek ha egy fiúnak más fiúban megtetszik valami irigylésre méltó.De ha mégis gerjed rá akkor vagy ő is biszex vagy meleg, de azért baj mert ha heteró, a csak jobban örülne ha az ő lábára gerjedne mint egy idegen vagy nem idegen másik fiú virgyácsaira. Szerintem nem para de ezért lehet gond.
2009. szept. 9. 19:26
 3/17 anonim ***** válasza:
bocsi a csak csajt akar jelenteni csak elírtam, sorry
2009. szept. 9. 19:27
 4/17 anonim ***** válasza:
61%
Nyilván mert egy homokozó, és ez már elég gáz, és baromi jó lenne ha már az összes ilyen elfajzott korcs otthon hagyná a kib*szott perverzióit, mi se traktáljuk őket a miénkkel, hogy micsoda jó puncit nyalni és nincs szebb 2 szép női mellnél. Szépen süllyedjetek bele a saját fertőtökbe.
2009. szept. 9. 19:35
 5/17 anonim ***** válasza:
85%
Homoszexuális lábfétisizmus. Nem para. Picit sem. ...
2009. szept. 9. 19:42
 6/17 anonim ***** válasza:
78%
mert b*zi!
2009. szept. 9. 19:54
 7/17 A kérdező kommentje:
Nem hinném, hogy az lenne. Nem akar fiúval szexelni, csak a lábaikat nézi.
2009. szept. 9. 20:40
 8/17 anonim ***** válasza:
35%
figyelj görénypofájú, elég hogy már másodszorra csesztetsz itt minket a gusztustalan sz*rságoddal, de most már dögölj már meg aztán húzz a k*rva anyádba, a f*szom a hülye elkorcsosult fejedbe b*zikám!
2009. szept. 9. 21:03
 9/17 anonim ***** válasza:
81%
Basszus! Kapjatok már az agyatokhoz válaszolók! az oldal alcíme: amit máshol nem mertél...itt megkérdezheted! Viggyázzatok a szátokra és fontoljátok meg a válaszaitokat mert az hatással lehet más emberekre.Gerinctelen faszok vagytok hogy ilyeneket írogattok olyannak aki segítséget kért,mert volt hozzá mersze!És ha nem akarjátok h traktáljon titeket nem kell elolvasni amit írt!!!Nem ő tehet róla h rosszul választod meg mivel töltöd a szabadidődet ti vadbarmok! Vagy válaszoljatok értelmesen vagy ide se dugjátok a képeteket mert ez itt nem erről szól,hanem segítség kérésről és adásról!!!
2009. szept. 10. 19:22
 10/17 anonim ***** válasza:
35%

ott a pont kedves utolsó válaszoló!

Minden ember más és más,mindenkinek vannak fura dolgai.Ezért nem kell basztatni a többieket,ha mégis ezt teszed akkor ezzel saját magadat húzod le.Amelyik férfi vagy nő tagadja,hogy soha nem nézett egy saját nembélit, úgy hogy az tetszett nekik az hazudik.5-10% tisztán homoszexuális ember él a füldön,5-10% tiszán hetero. A többség biszexuális ,ki ilyen ki olyan módon.Nem kell mindent elhinni amit hallasz és látsz... 16f

2009. szept. 20. 10:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!