Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges bánni a nőkkel vagy csak üres vígasz volt?
A múltkor ki voltam akadva a témával kapcsolatban és egy nőismerősömnek őszintén beszámoltam róla. Nevezetesen arról, hogy elég elkeserítő, hogy a nőkkel szinte lehetetlen helyesen bánni és kiismerni őket, mert rettenetesen bonyolultak. Ő persze bíztatott, azt válaszolta, hogy "Naa, nem vagyunk azért annyira nehéz esetek, mint azt gondolod!"
Mégis lehetséges volna a lehetetlen vagy csak üres vígasz volt?
Ez nagyon személyfüggő. Ismerek olyan lányt, akit nem lányként nem tudok kiismerni, de a legtöbb lány ismerősömet simán ki lehet ismerni, ránézésre meg lehet mondani, hogy mit szeretne.. :)
Én úgy érzem, engem sem olyan nehéz kiismerni. Vagyis, nézőpont kérdése. Ha valaki szimpatikus nekem és többet szeretnék, akkor hagyom, hogy kiismerjen. Ez valamilyen tudatalatti dolog lehet, mert aki nem annyira szimpatikus, az nem is tud igazán megismerni. Van olyan osztálytársam, aki még 3,5 év után sem tudja, milyen lány vagyok igazán. :D
Szóval lehet bánni a nőkkel, fel a fejjel, lesz ez még jobb is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!