Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan dolgozzam fel azt, annak ellenére, hogy nagyon jókat beszélgettem itt egy korombeli lánnyal, egyszer csak hirtelen azt írta: Köszönöm a beszélgetést, vigyázz magadra?
Miért csinálhatta ezt, amikor olyan jókat beszéltünk? Nem tettem semmi rosszat.
Huszonéves férfi
írd ezt h kösznöm szépen én is, és neked meg a jó ku-rva anyádat.:DDDDD
am esélyes hogy ő csak sziplán levelezgetett veled és semmi több én is voltam már így hogy valakire ráuntam vagy már sok volt belőle és "elbúcsúztam" :) és nem csaj vagyok ne írj ...
Én is jártam már itt így. Értelmes csinos lány, ameddig beszélgetésben el lehet jutni mi eljutottunk. Folyamatosan érdeklődött, képeket küldözgetett, bár randira nem tudtam elhívni, mindig kimagyarázta magát. Majd egyszer csak egyre ritkábban írt, mindig ráfogta valamire, most meg már nem is beszélünk...
Tőled legalább elköszönt és lezárta a dolgot. Az "enyém" meg csak egyszerűen felszívódott. Bár már élőben is jártam így lánnyal több hónap járás után. Szégyen ez rájuk nézve!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!