Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nö farokkal születik, akkor lehet terhes? Vagy nincs is neki méhe?
Hm... Ha fütyije van, akkor mond csak, miért mondod rá, h nő?
Amúgy ezen az apró meghatározásbeli problémán átugorva az a helyzet, h attól függ. Ha már ilyen zavaros a srác/lány, akkor általánosat mondani, mint hogy nincs méhe... elég netszes. Egyéntől függ, de szerintem az ilyen defektesnek akkor sem lehet gyereke, ha pl. méhe van...
Hogy jutott eszedbe? Töke van a menyasszonyodnak? :)
Én eddig úgy tudtam, hogy ha valaki két nemiszervvel születik akkor az egyiket eltávolítják, szülő megválaszthatja, hogy melyiket... Viszont az orvos javasolni szokta, hogy azt hagyják meg, amelyik fejlettebb. Márpedig azért, mert a fejlettebbel lehet kezdeni valamit, a másikkal meg nem.
Tehát úgy gondolom, hogy lehet terhes, ha megvannak a szükséges női szervei hozzá.
Shemale cseszed!
Ha sajátmagát megtermékenyíti, és a terhességet nem akadályozza meg egy kobold,akkor megszületik Az Ántikrisztus.
Megyek és felakasztom magam!Itt a világvége!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!