Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok az ilyen csajról? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Az egyik osztálytársam állandóan azért nyavalyog,mert a fiúk fogdossák és "üldözik".Játssza az ártatlant,miközben mélyen dekoltált topos-behajolós képeket tesz fel myvip-re,hagyja,hogy fogdossák,meg csapkodják a fenekét(én mondtam már többször,hogy ne tűrje,de nem csinált semmit).Legutóbb meg azért panaszkodott,hogy már 1 hónapja nincs pasija,megjegyzem fél év alatt 4 pasit gyűjtött össze,ha nem többet...Mindig mondogatja,hogy milyen "felelősségteljes" és "felnőtt",mert "csak" 16 évesen fog szexelni.Nem tudom mit vár,hogy kezeljék,ha így viselkedik a fiúkkal..Ti mit gondoltok? 16/L2009. szept. 9. 17:49
2/9 anonim válasza:
Hát... érdekes... De neked ez miért fáj? Ő így szeretni csinálni, és így is fogja. Aztán majd ha picit öregebb lesz, és több f@szt fog majd, mint kilincset, akkor úgy él. Ha összeszed valami nemi betegséget... az is az övé lesz.
Ezzel 1ütt én jöttem már össze nem is 1x olyan lánnyal, akinél finoman fogalmazva nem én voltam az első. Nem nagyon zavar, sőt, megnyugtat a tudat, hogy kiélte magát; ráadásul tapasztalatom alapján félelmetesek az ágyban. ;)
Szal ne ásd még el. Lehet, h semmi nem lesz belőle, és széjel kurvulja az agyát, de ismerek én olyan lányt, akiben kb 15-18 éves kora között 20-30 pasi megfordult, mégis kb. 3 éve tökéletesen boldog a pasijával és hűséges is... amennyire tudom... :)
3/9 A kérdező kommentje:
Nem azzal van a gondom,hogy miket csinál,hanem,hogy játssza az értetlen kis szende szüzet.Nekem panaszkodja ki magát.Én meg már finoman megemlítettem neki,hogy talán a viselkedése miatt ilyenek vele.
2009. szept. 9. 18:33
4/9 anonim válasza:
majd talál magának egy pénzes rajt és fényezi a sebváltóját.
5/9 anonim válasza:
azt h kb. a putrisor lakóival van egy szinten...ahogy az összes k.rva...te ne legyél ilyen
9/9 anonim válasza:
nekem is van egy ilyen osztálytársam, tudom milyen.. :) szerintem egy p*csa. de ha ez neki tetszik, akkor csinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!