Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akarhat valamit, vagy érzi hogy kedvelem és távolságot tart? (Uraim, sos)
Sziasztok!
Van egy tanárom, nagyon kedvelem. 6 évvel idősebb tőlem. Én 23 vagyok ő 29/F.
Megtetszett, 1-2 alkalommal beszéltünk csak úgy. Majd kamuval ráírtam mailben, nem válaszolt. Szeméyesen viszont megkeresett az osztályomban, segített. Majd mondta tudunk-e beszélni, keressem, nem kerestem meg végül.
Aztán párszor megállított a folyosón beszélni 1-2 mondatra. Mondta adjam meg újra az elérhetőségemet. Megadtam, erre visszaírt, menjek be hozzá beszélgetni majd valamikor.
Ha összefutunk vagy nagyon komolyan néz rám, vagy mosolyog, de mindig néz rám...
Na mi a szitu itt? Lehet nála esélyem? Engem nem tanír, és tanfolyamról van szó, nem tabu egy kapcsolat. Én egyre jobban bírom őt. :)
Szia, igaz én lány vagyok, de én úgy gondolom, hogy lehet hogy csak jófejnek tart, vagy akár szépnek, de ez nem biztos hogy azt jelenti, hogy tetszel neki vagy akar akámit is tőled.:)
Szóval én úgy gondolom, hogy továbbra is legyél nyitott felé és figyeld a jeleket, majd idővel úgyis kiderül majd.:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!