Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen "hideg zuhany" ért utoljára?
Figyelt kérdés
Amikor mond/tesz valami olyat,mondjuk akivel ismerkedsz,hogy először fel sem fogod,aztán csak a szád tudod tátani,majd csak egy főbe lövésért imádkozol.2013. febr. 22. 23:18
11/19 anonim válasza:
Amikor a bnőm beismerte, hogy van egy másik srác és vele is találkoztak és áradozott, hogy milyen jó volt vele stb. Aztán kiderült, hogy csókolóztak is. Akkor találkoztam vele utoljára! Megmondtam neki, hogy bocs, de ezt nem szeretném folytatni! (ő kételkedett bennem, hogy megcsalom-e, közbe nem, erre ő igen)
12/19 anonim válasza:
#11 Sajnos ismerős a sztori... El tudtam volna képzelni egy főbe lövést, de nem magamnak.
13/19 anonim válasza:
életemben először megismertem egy pasit akibe úgy éreztem első látásra beleszerettem, erre kiderült róla hogy pelenkát hord, és az helyettesíti nála a szexet hogy a nő bepelenkázza, utána ő azon keresztül dörgöli magát. hazafelé komolyan fontolgattam a metró alá ugrást.
14/19 A kérdező kommentje:
13 Ezt meg tudom érteni.
Köszönöm a válaszokat,nyugodtan jöhetnek még.
2013. febr. 23. 10:33
15/19 anonim válasza:
Az volt, hogy a barátommal minden jó volt a kapcsolatunkba(legalábbis én azt hittem), erreföl hirtelen azt mondja ő szakítani akar, mert már nem szeret..:)
16/19 anonim válasza:
Bedrogozva jött el a pasim egy családi ünnepségre.
17/19 anonim válasza:
Mondjuk mi nem igazán ismerkedtünk, de ment a heves flörtölés minden nap a vonaton. Aztán megláttam őt a 8 hónapos terhes barátnőjével...
19/19 A kérdező kommentje:
Azért emeltem ki,mert pont tegnap volt megint ilyenem.
Megkérdeztem képcsere után egy lányt,hogy lenne esélyem nála,igent mondott,nem hittem el,erre visszakérdezett és kiderült,hogy egy másik kérdésre mondott igent...
Ekkorát már rég zakóztam :D
2013. ápr. 3. 17:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!