Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz, ha egy csaj suliban rázza a seggét és kitolja a fenekét v ez alap manapság?
cicagatya az amúgy is alapból izgató egy csajon, már ha jól áll rajta :D
én is izgultam már fel tesin, amikor így kutyapózba kellett menni, és a lábakat emelgetni egy fel, aztán a csaj így testével lefeküdt de hátsója magasban, el tod képzelni gondolom :D
meg volt olyan hogy bordásfalon így lógott lefele, és amúgy is haspólóba volt, de így meg majdnem kilátszottak a mellei, meg tök vékony volt. ez utóbbit amúgy meg is kúrtam végül, de már nem jártunk suliba XD
Nézni azt, hogy egy csajszi rázza a fenekét, az szép és jó, de mégis csak a lekváros üveget nyalogatod kívülről. :)
Ha ennyire bejött, akkor 'moccanj rá', kitudja, lehet, Te is bejönnél neki, aztán összeházodva boldogan éltek, majd 80 év múlva is rázza a fenekét, csak akkor már a Parkinson - kór rángatja neki. :D
Amúgy, sok ilyen élménnyel lesz dolgod még egy ideig. Szerezz be egy barátnőt!
Hát ahogy elképzelem, nekem is felállna rá.
Szerintem próbálj meg megismerkedni vele. Mondd azt neki, hogy tetszik a kisugárzásod.
hmm most olvasom a kulcsszavakat:
"odatolja a seggét"
:D most tulajdonképpen hova tolta? mert ha a farkadhoz, akkor sürgősen reszeld meg mielőtt más lecsap rá!
Szerintem nagyon gaz.. Vagy megkivant teged,de en akkor sem csinalnam mindenki elott.. Sot! Meg a pasimnak se es csucsorites? Pfujj.. Mar bocsi
15 l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!