Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tevepata? (több lent, bocsi)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tevepata? (több lent, bocsi)

Figyelt kérdés

sziasztok, 14 éves vagyok.

nemtudom mit tudnék tenni, de az összes bugyimban, "tevepatám" van.. nagyo idegesít, enmtudok cicanacit hordani.. meg tesin is mindig lejjebb kell húznom a nacim.. :/

2013. febr. 22. 22:42
 1/8 anonim válasza:

Szia!

Ne foglalkozz vele...szexi :)

2013. febr. 22. 22:43
 2/8 anonim ***** válasza:
2013. febr. 22. 22:44
 3/8 anonim ***** válasza:
mi az a tevepata
2013. febr. 22. 22:44
 4/8 anonim ***** válasza:
Viseld büszkén!!!
2013. febr. 22. 22:47
 5/8 A kérdező kommentje:
köszi..2-es:)
2013. febr. 22. 22:55
 6/8 anonim ***** válasza:

Szerintem is cuki a pata :)

Volt idő amikor kifejezetten divat volt ugy felhuzni a cicanacit hogy minél jobban bevágjon :)

Nekem kifejezetten bejön, és felizgat. Kb. olyan lehet a csajoknak mint amikor lenge naciban a tömött metrón feláll a fiúnak :D. Cikinek érzi de körülötte mindenki ámélkodik :D. Ha te szégyenled lazább naci, ha nem akkor mást sem fog zavarni :)

2013. febr. 22. 23:08
 7/8 anonim ***** válasza:
Ez megint csak azért van mert mindenki egyből ordít h tevepata közbe meg annyi az egész h felizgat minket férfiakat.... (Szerintem) biztos van aki undorítónak találja de szerintem nincs benne semmi kivetnivaló.
2013. febr. 23. 01:12
 8/8 anonim válasza:
Neis törögy vele nekünk tetszik,főleg az a cuki kis rövidnadrág olivia holt-ton rendesen bevágott neki a koncerten örültek is a fiu nézők de énis amikor láttam a képeket hokizást is rá rendesen
2016. jan. 23. 05:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!