Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit reagálnátok, ha egy idegen elő venné a farkát elöttetek?
Figyelt kérdés
Dumálnátok, aztán egyszer csak látnád, hogy a farkát éppen elővette majd közölné, hogy megakar dugni. Ez velem esett meg én köpni nyelni nem tudtam. Aztán elkezdtem röhögni, hogy te hülye vagy?2013. febr. 22. 19:28
1/16 anonim válasza:
elővenném a gonoszabbik mosolyomat... a többit nem részletezem.
2/16 anonim válasza:
En se tudnek kopni nyelni.. Es azonnal elhuznek onnan..
5/16 anonim válasza:
Velem volt már ilyen. Akkor nem bírtam megszólalni úgy meglepőérem. Akkor 16 voltam. Szerintem ma a 21 éves fejemmel másként reagalnek
6/16 anonim válasza:
ugyanígy reagáltam csak nem röhögtem, különösebben nem érdekelt az álló cerkája, voltam vagy 15
7/16 anonim válasza:
Ez amúgy milyen helyzetben fordul elő?
Odamegy egy idegen pl. vasútállomáson, elkezd dumálgatni, majd előkapja?!
8/16 A kérdező kommentje:
Hát velem úgy történt, hogy egy kocsmában voltunk, dumáltunk negyedórát, aztán kihivott cigizni. na ott akkor teljesen elszabadult. aztán miután kiröhögtem elkezdett ölelgetni előkapott farokkal, hogy bocsi nem úgy gondolta xd
2013. febr. 22. 19:42
9/16 anonim válasza:
ha már ott van a farka finoman és nőiesen ököllel tökön vágnám
de az is egy érdekes helyzet lehet amikor egy idegen pasinak van lehetősége elővenni a f*szát
10/16 anonim válasza:
követett egy ideje már, kihalt utcán, én gyalog, ő biciklivel, majd mellém kanyarodott, mondta nézzek oda, nálam így volt, aztán később hallottam, h elkapták a rendőrök, több lánnyal eljátszotta ezt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!