Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon tetszik egy srác. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon tetszik egy srác. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Van egy srác, aki nagyon tetszik, de nem ismerjük egymást személyesen. Facebookon találtam meg őt az egyik ismerősömnél és kiderült, hogy van több közös ismerősünk is. Láttam néhány fotóját és nagyon bejön, mondhatnánk szerelmes lettem belé (tudom hülyén hangzik) Mit tegyek? Küldjek neki üzit? Vagy csak simán jelöljem be? Nem tudom mit csináljak, de mindenképpen szeretném megismerni. Előre is köszi a segítséget.

20/l

2013. febr. 21. 22:05
 1/9 anonim ***** válasza:
64%
-.-
2013. febr. 21. 22:06
 2/9 anonim ***** válasza:

Nem tu

dom de sok sikert:)

2013. febr. 21. 22:07
 3/9 anonim válasza:
100%
jelöld be és írj egy üzit neki hogy mit érzel iránta, bátorság :)
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
jelöld be és lájkold a profilképét xd
 5/9 anonim ***** válasza:
bökd meg!
2013. febr. 21. 22:10
 6/9 A kérdező kommentje:

# 3 Köszi a biztatást

Úgy érzem a többiek nem vesznek komolyan, bár én is belátom, hogy eléggé érdekes a kérdés, de hát ez történik velem. Egyébként mielőtt mindenki azt gondolná, hogy faceről keresem a leendő pasijaimat, nem szokásom ez, de most így alakult.

2013. febr. 21. 22:19
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Írj neki h meg szeretnéd ismerni. Vagy rábólint, vagy kikosaraz! Bár ezeknek a fbos ismerkedéseknek nem nagy az esélye.
2013. febr. 21. 22:23
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Írj neki nyugodtan, nem szedi le a fejed :)
2013. febr. 21. 23:52
 9/9 anonim ***** válasza:

Én csak megbökném. Ha nem reagál rá, akkor világos helyzet van.

Vagy eljátszhatod a szőke nőt:-) Bejelölöd, és ha megkérdi, ki vagy, akkor majd jól kiderül, hogy összekeverted valakivel.:-) De innen már "ismered".

2013. febr. 22. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!