Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kétszer láttam, mégis oda...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kétszer láttam, mégis oda vagyok érte. Hogy lehet ez?

Figyelt kérdés
Van egy fiú, akit összesen kétszer láttam, egyszer beszélgettem vele. Mégis beledöglök, hogy legközelebb csak a jövő héten láthatom. Beleremeg a lábam, amikor meglátom. Mégis hogy lehet ez? Nem is ismerem..
2013. febr. 21. 20:55
 1/9 anonim ***** válasza:

"Túl hamar nyújt kezet a magányos annak, ki útjába vetődik."

Az érzéseknek pedig nem lehet parancsolni. Hirtelen fellángolások léteznek. Nálam is volt így, bár amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan ment is, de hát ennek nem kell feltétlen így történnie.

2013. febr. 21. 21:00
 2/9 anonim ***** válasza:

A nőknél a vonzalom kialakulásában nagy szerepe van a fantáziának. Mivel alig tudsz valamit, sokat agyalsz rajta, és sokat fantáziálsz, ezáltal egyre erősödik benned a vonzódás.

Lehet ez jó is, rossz is, attól függ, hogy hogyan alakulnak majd a dolgok közöttetek.

2013. febr. 21. 21:02
 3/9 A kérdező kommentje:
Van benne valami! De ez olyan volt, hogy abban a pillanatban, amikor először megláttam, azt hittem menten elájulok. Voltam már szerelmes. Egyszer. Igazán. Az is ilyen volt, de őt már nagyjából ismertem. Szóval nagyon érdekes helyzet ez..
2013. febr. 21. 21:04
 4/9 A kérdező kommentje:
Aha, értem! A második válaszolónak is köszönet:)
2013. febr. 21. 21:05
 5/9 anonim ***** válasza:
Egyetemre jársz?
2013. febr. 21. 21:15
 6/9 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok, csak nekem baromira bizonytalan mikor látom megint :(
2013. febr. 21. 21:21
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerelem elso latasra! :-) szoritok, hogy legyen valami!
2013. febr. 21. 21:39
 8/9 A kérdező kommentje:
Nem, gimnazista vagyok! Hmm.. hát, szép lenne, köszönöm:))
2013. febr. 21. 21:49
 9/9 A kérdező kommentje:
Nekem szerencsére úgy van, hogy egy héten kétszer, fix időpontban egy helyen vagyunk..
2013. febr. 21. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!