Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Méhszájsebem volt. A nőgyógyászom ezüst nitráttal bekente. Rá 10 napra megvizsgált és közölte, hogy minden tökéletes. Most ez miért van? TÖBBI LENT.
Figyelt kérdés
Tehát azt mondta, hogy már elmúlt a méhszájsebem. Ez volt február elején. Tegnap a párommal szeretkeztünk és néha mélyebb behatolások közben szúrt ott belül és fájt is. Most akkor megint visszajött a méhszájsebem? Vagy el sem múlt? :( Mit tegyek?2013. febr. 21. 15:00
1/2 anonim válasza:
Nekem ilyenkor 5 hétig kellett járni ecsetelésre, nem elég 1 alkalom sztem.
2/2 anonim válasza:
Szerintem itt nem fog senki látatlanból egy diagnózist csak úgy felvázolni neked. Menj el megint dokihoz, hisz az egészségedről van szó. Az is lehet, hogy gyógyulóban vagy, és ez normális, de egy beszélgetés egy szakemberrel sokkal többet ér, mint egy itt feltett kérdésre bármilyen válasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!