Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valakinek volt már ilyen?
Figyelt kérdés
a hüvelyemből folyik váladék oké hogy van egy természetes folyása az embernek de régen nem volt ennyi és kb egy hónapja elég sok szokott folyni, nem büdös csak kicsit kellemetlen szagú amennyi így összegyűlik. Ha valakinek volt már hasonló kérem írja meg, előre is köszönöm .2013. febr. 21. 14:00
1/4 anonim válasza:
Nekem volt! Egyszerűen elmúlt, nem csináltam vele semmit. Később újra megjelent, akkor már kellemetlen szaga is volt. Elmentem nőgyógyászhoz, ő felírt tejsavbaktériumot (lehet tablettában venni), az teljesen helyrehozott. Egyáltalán nem váladékoztam, és semmilyen szaga nem volt.. Ez körülbelül egy évig volt így, amikor is felfáztam. De addig rendben volt a hüvelyflórám.:)
Nem kell ettől pánikolni. Van ez így. De ha nagyon zavar, mindenképp keress fel egy dokit! :)
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm segítségedet :) így megnyugodtam :)
2013. febr. 21. 14:15
3/4 anonim válasza:
Nincs mit! :) örülök, ha megnyugtattalak! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!