Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit akar tőlem?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy osztálytársam (fiú), aki az elején egész szimpinek tűnt, de aztán elkezdett szekálni, hogy dagadt vagyok meg maci meg minden ilyen f****ságot (bocsi a szókifejezésért) de am. nem beképzeltségből, de azért tudom magamról, hogy nem vagyok dagadt és másoktól is megkérdeztem meg minden és hát nem is tudom.. és az a legrosszabb, hogy egy kicsit még kedvelem is a srácot mert miközben ilyen szemétségeket mond, úgy mosolyog meg néz, hogy attól el tudnék olvadni! És hát lehet, hogy csak szivat meg minden de szerintetek nem lehet, hogy valamilyen szinten bejövök neki? Amúgy már más is mondta de neki nem igazán hiszek :P szóval ti mit gondoltok? L/15
2009. szept. 8. 22:36
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha közömbös lenne irántad, akkor nem mondogatna ilyeneket. Ha tényleg dagadtnak gondolna, akkor nem mondaná a szemedbe. Csak flörtölni próbál, mivel nagyon is bejössz neki.
2009. szept. 8. 22:40
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

nem tudja hogy kell udvarolni...

:)

még kisfiú

az oviban is azok tépik a kislányok haját, akinek tetszenek...

2009. szept. 8. 22:43
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez valami kezdetleges udvarlásféle próbál lenni. 20 (esetenként még több) éves kor alatt ne igen várd egy fiútól, hogy őszintén kimondja az érzelmeit. Tudod, ebben a korban még erősen működik a kiskamaszkori "fúj, lányok!" reflex maradványa, és persze ami még fontosabb, a legfőbb szempont ilyenkor a "mit szólnak a haverok?" Most gondold el: a többi srác körberöhögné a fejét és kiutálnák, ha elkezdene neked turbékolni, hogy így szép a hajad, meg úgy gyönyörű a szemed, meg míves üvegcsengettyű hangján csilingel a kacagásod és az Északi-Sark örök jégmezőit is felolvasztaná mosolyod melegsége... szóval érted. :) Ez igen kínos lenne. Ezért aztán a köztes utat választja: beszél is hozzád, nem túl kedvesen (közben mosolyog, hogy ne érezd az élét), de azért a haveri körben is megmarad a tekintély. Nyiss feléje, aztán majd kiderül.
2009. szept. 8. 23:25
 4/8 A kérdező kommentje:
Nagyon-nagyon köszönöm az összes választ:) Főleg az utolsó jó hosszút :D Tényleg tökre logikus amit írtál! :) nagyon köszi! puszii
2009. szept. 9. 20:29
 5/8 anonim ***** válasza:
igazamit irt a utolsó válaszoló én is ebe a haveros környezetben vagyok és hát ki cigiznének. Ved fel msn enre ot kedves lesz veled vagy valami.énis igy vagyok együtt a mostani barátnömel 16/f
2009. szept. 12. 23:12
 6/8 anonim válasza:

témnyleg csak flörtölni próbál.:)

én a suliban 2 évig voltam így egy sráccal és utánna nagynehezen sms-ben bevallottam, hogy szeret:), és jártunk is egy fél évig:)

egy idő után nálla is megtör a jég és be fogja vallani.:)

2009. szept. 12. 23:22
 7/8 anonim válasza:
bevallotta****
2009. szept. 12. 23:23
 8/8 anonim ***** válasza:

Ovis szint, tetszel neki.

Mondjuk én még mindig tépem a lányok haját, de már csak szex közben. :)

2009. szept. 13. 02:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!