Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, egy buliban ha odamegy hozzatok egy srac (attol fugetlenul, hogy tetszik e vagy nem), hogy viselkedtek vele?
Sok mindentől függ...
-Ha azon az este ő a 25.srác aki odajön h táncoljunk és megakar d.gni,akkor kicsit bepöccenek,és lehet,h nagyon cuki és tényleg csak az időt akarja megkérdezni a srác,de lehet h elküldöm...
-Ha a hülye ismerkedős szövegeivel jön,akkor elküldöm..
-Ha egész este bámul,és szó nélkül mögém áll táncolni,akkor elküldöm a könyökömmel.
-Ha jó kedvem van,és látszik rajta,h normális,akkor beszélgetek vele,elhülyülünk
-Ha rossz a kedvem,és látszik h normális,és feltud vidítani akkor beszélgetek vele
-Ha barátnőkkel vagyok és inkább velük lennék,akkor közösen küldjük el....
-de ha jófej akkor befogadjuk :D
Szal ez elég sok mindentől függ...tapasztalataim szerint szórakozóhelyeken elég kevés az olyan srác aki tényleg,igazán jófej,és csak cseverészni akar,és nem mászik rá az emberre erőszakosan és nem lefektetni akar.. De vannak haverok,akiket így ismertem meg,és elbulizgatunk :)
És még több olyan,akiket le kellett rázni,és mégse lehetett,mert levakarhatatlan volt -_-
Szal ha így szeretnél ismerkedni,akkor csak óvatosan:) Ha a lány nagyon barátnőzik akkor lehet h nem kéne :)
Ne légy rámenős, légy jófej,ne menj oda a hülye csajozós szövegekkel stb...:) Érted te :D
Csaj vagyok, de ertem :))
Koszi a valaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!