Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem ertem e baratomat ti ertitek ezt?
Figyelt kérdés
En meleg vagyok, a haverom nem az, sot van neki baratnoje es o azt monta,hogy nem b*zi, akkor meg miert engedi hogy megoleljem,es atkarol o is engem, engedi hogy puszilgassam a nyakat a hasat, meg megengedte hogy szajon csokoljam.igaz lefekudni nem akar velem. akkor meg miert engedi ezt meg nekem?ma is kerdem tole smsbe,megasz mama egy puszira?visszair, hogy igen nemtudok rajta kiigazodni!2009. szept. 8. 19:08
1/7 anonim válasza:
Fúj de undoritó vagy, komolyan mondom! És ezt a kérdést már 1x feltetted, nem is olyan rég, pár órája, és ott is válaszoltam rá. Leállhatnál.
2/7 anonim válasza:
de bunkó vagy! Igen,meleg,felvállalja! szerintem ez sicséretre méltó a mai világban,és nem leszólni kéne,mert nem azért tette fel a kérdést.
egyébként én nem különösebben értek hozzá,de szerintem ha már elég régóta jóban vagytok,gondolok itt évekre,TALÁN ő is érezhet valamit.de lehet hogy csak a kaland devéért engedi,hogy kipróbálja milyen érzés.
remélem tudtam segíteni :S
4/7 A kérdező kommentje:
12 eve vagyunk baratok, es a utolso 2 evbe vagyunk ijen ! "joba" es kosz,hogy megertesz, aki bunko meg legyen bunko,nem kell vele torodni
2009. szept. 8. 19:35
6/7 anonim válasza:
Talán bisex csak a melegségét még nem "érzi igazán".
7/7 anonim válasza:
Próbálkozz és előbb-utóbb megdugod... Jó buzulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!