Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem mer a szemembe nézni a lány? Talán tetszem neki vagy épp ellekezőleg? Bővebben lent.
Most lettem 9.-es. Van egy lány akivel már látásból ismertük egymást, és nekem nagyon tetszik.(én 15 vagyok,ő 14)
Most osztálytársak lettünk, és nem egobol mondom de jó a humorom. Nade nem is ez a lényeg, hanem ha hozzászólok a lányhoz vagy mondok neki valami vicceset, nevet ugyan, de látom hogy ... fél? - vagy nem is tudom hogy fogalmazzam meg - a szemembe nézni, a lényeg, hogy kerüli a szemkontaktust, csak már akkor néz max a szemembe ha már "muszáj" helyze van pl. egymás mellett állunk.
Ja és még annyit, hogy mikor más fiúkkal beszélget, látom hogy a szemükbe néz.
Most tetszenék neki vagy épp ellekezőleg, nem tetszek neki, ezért nem néz a szemembe? Szerintetek?
előre is nagyon megköszönöm!!
Hát ha engem veszünk alapul akkor nem.. én olyanoknak nem szeretek a szemébe nézni aki nem tetszik.. és annak nézek a szemébe aki tetszik..:D
De mivel minden lány más.. és mivel fiatalabb is.. ezért nem kizárt, hogy azért nem mer a szemedbe nézni mert tetszel neki...
De miért nem kezdesz udvarolni neki?
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!