Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem mer a szemembe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem mer a szemembe nézni a lány? Talán tetszem neki vagy épp ellekezőleg? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Most lettem 9.-es. Van egy lány akivel már látásból ismertük egymást, és nekem nagyon tetszik.(én 15 vagyok,ő 14)

Most osztálytársak lettünk, és nem egobol mondom de jó a humorom. Nade nem is ez a lényeg, hanem ha hozzászólok a lányhoz vagy mondok neki valami vicceset, nevet ugyan, de látom hogy ... fél? - vagy nem is tudom hogy fogalmazzam meg - a szemembe nézni, a lényeg, hogy kerüli a szemkontaktust, csak már akkor néz max a szemembe ha már "muszáj" helyze van pl. egymás mellett állunk.

Ja és még annyit, hogy mikor más fiúkkal beszélget, látom hogy a szemükbe néz.

Most tetszenék neki vagy épp ellekezőleg, nem tetszek neki, ezért nem néz a szemembe? Szerintetek?

előre is nagyon megköszönöm!!

2009. szept. 8. 18:35
 1/8 anonim ***** válasza:
92%

Hát ha engem veszünk alapul akkor nem.. én olyanoknak nem szeretek a szemébe nézni aki nem tetszik.. és annak nézek a szemébe aki tetszik..:D

De mivel minden lány más.. és mivel fiatalabb is.. ezért nem kizárt, hogy azért nem mer a szemedbe nézni mert tetszel neki...

De miért nem kezdesz udvarolni neki?

17/L

2009. szept. 8. 18:40
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
tetszel neki,sőt,sztem szerelmes is beléd :) Ne hagyd ki!! :)
2009. szept. 8. 18:41
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem tuti tetszel neki :)
2009. szept. 8. 18:44
 4/8 anonim ***** válasza:
25%
Szerintem titkolni akarja, hogy kontaktlencséje van.
2009. szept. 8. 19:07
 5/8 A kérdező kommentje:
:D:D:D utolsó :D a többieknek kösz :D
2009. szept. 8. 19:16
 6/8 A kérdező kommentje:
ja és még annyi, hogy MSN-en meg mer velem beszélni.. tehát.
2009. szept. 8. 19:19
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
én is voltam így ,alig mertem annka a srácnak a szemébe nézni aki nagyon-nagyon bejött nekem
2009. szept. 8. 19:28
 8/8 anonim ***** válasza:
Én is szoktam így reagálni, hogy nem nézek annak a szemébe, aki tetszik nekem, de egy idő után, ha beszélek is vele, akkor bátrabb leszek. Ha MSN-en nem akar veled beszélni, akkor viszont vagy annyira félénk, hogy nem mer rádírni, vagy tényleg nem jössz be neki, MSN-en pedig bátrabb mindenki... Szerintem egy próbát megér, ha ő nem akar rádírni, akkor írj rá te :) Ha nagyon nem akar veled beszélni, akkor inkább hagyd, keress mást. Még azt megpróbálhatod, ha "élőben" beszéltek, hogy próbálsz konkrétan vele beszélni, hozzászólni vagy valami, hogy lássa foglalkozol vele... Ha tényleg nem jössz be neki, akkor elutasító lesz msn-en is és élőben is, de hát ha nem, akkor nem, nincs mit tenni, van még sok szép lány =)
2010. márc. 6. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!