Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az már nyomulásnak számít, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az már nyomulásnak számít, ha megsimítom egy fiú arcát?

Figyelt kérdés
Osztálytársamról van szó, aki tetszik nekem és a jelek alapján én is neki. Nagyon sokszor néz, bámul, néha megérint, de keveset szoktunk beszélni. Arra gondoltam, hogy amikor éppen kérek tőle valamit, és közben mond nekem valamit (biztos mosolyogva, ahogy mindig szokott hozzám beszélni), akkor a kezemmel végigsimítanám az arcát. Szerintetek? Ebből egyből levágja majd, hogy tetszik nekem? Mert ha már ő is többször megérintett, akkor én is "visszaadhatom", nem? De ez nem lenne túl nyomulós annak ellenére, hogy alig szoktunk beszélni is?
2013. febr. 19. 15:54
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem az
2013. febr. 19. 15:55
 2/6 anonim ***** válasza:
tedd meg
2013. febr. 19. 16:02
 3/6 anonim ***** válasza:
nem hiszem hogy az lenne
2013. febr. 19. 16:04
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem az, inkább aranyos, kedves.

Igen, ebből levághatja, h tetszik Neked. Akkor beszélgessetek többet.

2013. febr. 19. 16:10
 5/6 A kérdező kommentje:
és azután nem fog rám furin nézni, hogy én meg minek simogatom az arcát, ha nem tetszek neki?? de akkor meg nem értem, hogy miért csinálta azokat az egyértelmű jeleket..
2013. febr. 19. 16:13
 6/6 anonim ***** válasza:
nyugodj meg, egy hétig nem mos arcot aztán :)
2013. febr. 19. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!