Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondanátok olyan angol, illetve amerikai neveket, amik férfi és női nevek is lehetnek?
pl. ugye az alex, az fiú, de halottam már egy filmben, h egy csajt hívtak így. "jesszi" (nemtom, hogy írják). Ez ugye női, de már fiúban is hallottam.
Meg azt is írjátok meg légyszi, hogy a neveknél az becenév (a név rövidítése), vagy rendes név. Mert lehet, hogy azért van ez, mert alex -nak becézik, de nőben: alexandra, férfiban:alex.
Taylor
Taylor Lautner egy színész, Taylor Swift pedig egy énekesnő, és együtt is jártak! :D
Mivel USÁ-ban bármilyen nevet kitalálhatsz és adhatsz a gyereknek, így az sincs előre eldöntve, hogy az adott név fiú- vagy lánynév.
Pl. a Taylor, Cameron meg amiket már írtatok többen, azok is lehetnek fiú- és lánynevek is. Nyilván a régi tradicionális nevek mint. pl. Jennifer, Catherine, Anne, Melanie... stb. ezekről annyira nyilvánvaló, hogy lánynevek, hogy nem akarnák fiúnak adni, de ha odamennél, hogy legyen a gyereked neve mondjuk Balaton, mert neked az tetszik, akkor adhatnéád fiúnak és lánynak is.
Sok esetben csak a becenév egyforma (pl. Sam), de a teljes hivatalos név eltérő.
Az Alex lehet Alexander vagy Alec is férfiben, de ezek nem tipikus angolszász nevek.
Max
férfi: Maximilian, vagy csak simán Max
női: eddig még csak simán Max-et láttam. :)
Sam (becenév) --> Samuel vagy Samantha
Daniel vagy Danielle
Taylor (mint Taylor Swift vagy Taylor Lautner)
Drew --> Drew Barrymore vagy az Andrew becézése
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!