Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ő is többet érez, vagy csak barátként szeret?
Kicsit hosszú lesz..De megpróbálok mindent leírni.:)
Szóval kb. fél éve tetszik egy srác.3 éve osztálytársak vagyunk.De csak 1-2 hónapja vagyunk nagyonnagyon jóba.Előtte le se sz.@art.Csak úgy jóba voltunk,mert a barátnőmnek egyik nagyon jó barátja volt.
Na mindegy,a lényeg,hogy 1-2 hónapja minden szüünetbe odamegyek hozzájuk,vagy ha nem megyek,ő jön oda a haverjával.Vagy valamimet elveszik,hogy odamenjek,vagy odahívnak. Direkt le ülök az Ő helyére,a haverja mellé.Ilyenkor vagy rám ül,vagy megpróbál mellém ülni,és közben átkarol.Órán is szoktunk levelezni,meg nevetni egymásra.
Meg persze már neten is szinte mindennap beszélünk,rengeteg közös van bennünk.
Szüleivel elmentek síelni,és az előbb írt,csak nekem,hogy jól van,meg érkezett a szállásra,és puszil.És,hogy szomorú,hogy 1 héten keresztül nem fogja látni a fejemet.
Szerintetek ő is többet érez irántam?Vagy csak baráti kapcsolatot?:)
16/L
Átkarol, smst ír h hiányzol neki, leveleket b*szogat, beszélget...
Szerintem egyértelmű
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!