Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jele a terhességnek az alsó hastáji görcs?
Nem valószínű. Csak simán fingani kell... XD
Vagy elkaptál valami görcsölős nyavalyát, esetleg hamarosan elkap a cifra...
Lehet többet tudok róla mint te valaha is tudni fogsz kislányom... Gondoltam feldobom a napodat egy poénnal... De ha ennyi eszed nincs, akkor nem tudok rajtad segíteni.
De mégis,,, ha logikusan végig gondolod, látod hogy mekkora marhaságot kérdeztél (ja persze, gondolom alig múltál 14).
Megjött, s ez mellett még tabit is szedsz... Mit gondolsz terhes vagy okoska?
Remélem azért orvoshoz is elnézel, ha mész a városba.
Akinek nem inge, ne vegye magára, így nem is vettem, hogy unintelligensnek tituláltál, de akkor sem értelek. Amióta gyógyszert szedek, volt egy kihagyás, amikor is babát szerettünk volna, így abbahagytam a gyógyszert, majd szülés után nem sokkal újra kezdtem, ez kb. 6 év gyógyszerszedés. Soha nem lettem mellette terhes! Ha valaki rendesen szedi, nem hagy ki egy szemet sem, semmi olyat nem szed, ami gyengítené a hatását, vagy akkor kiegészítő védekezést alkalmaz, nem volt hányása, hasmenése, akkor azért baromi ritka, hogy valaki mellette teherbe essen. És ezért írtam, hogy nem értem, hogy miért szedsz akkor gyógyszert, ha nem bízol a hatásában? Akkor védekezz pluszban még gumival és akkor biztos nem lesz gond.
Amúgy meg akiknek a terhesség alatt is van vérzésük, az teljesen más vérzés, mint a rendes. Azért erről is jó, ha tudsz.
Az alhasi görcs nem terhességi tünet. Valaki érez olyan érzést, mintha meg akarna jönni, de ez nem tünet, csak valakinél jelentkezik. És ez nem mindig jelent jó, mert akár egy kezdődő vetélésnek is lehet a jele.
Ha pedig ég a gyomrod, az sem terhességi tünet, csak sokaknál ez is jelentkezik a terhesség alatt.
De ha valakinek simán savproblémái kezdődnek, az viszont jelentkezhet így. Akinek ilyen problémái vannak, annak sem volt születésétől fogva, hanem elkezdődött egyszer. Lehet hogy nálad pont most.
Megnyugtatásképp vegyél egy tesztet, de mindenképpen menj orvoshoz és vizsgáltasd ki magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!