Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, szexinek tartjátok a tetoválásokat?
Figyelt kérdés
Persze nem töménytelen mennyiségre gondolok 1-2 db-ra.Mi a véleményetek erről?2013. febr. 17. 20:20
12/26 ASOT válasza:
Igen az a derékon lévő szimmetrikus tetkó.
Szexinek nem szexi de van ahol jól néz ki. mondjuk nekem 1-2 szebb a derékon is tetszik.
13/26 anonim válasza:
1-2 tetkó még okés nem oszt, nem szoroz de a feltűnően tetovált lányoktól kiráz a hideg
14/26 anonim válasza:
Amúgy Te miért csináltattál magadnak?
15/26 anonim válasza:
Még egy-két kisebb tetkó talán jól is mutathat, de ilyen pl. halálfejes, agyontetováltakat nem tartanék szekszinek!
16/26 anonim válasza:
1. Az NONFI nem pedig nomfi...
2. Nem visszataszító (számomra, mert nekem is van) abban az esetben ha nem egy egész (pl) karos tetoválásról van szó. 1-2 elmegy a test bármely pontján, ha igényes és szép. (És ha nem unalomból varratta magára, hanem mert valamit szimbolizálni szeretne vele)
Ribancrendszám: Derékon (csípőn) levő széles nonfiguratív festékmassza, többnyire visszatetsző, igénytelen munkára használják ezt a kifejezést. De ha igényes akkor is használhatják rá, ha egy olyan hölgyön van aki "köztudottan" ribizli...
17/26 anonim válasza:
1-2 még elmegy, de a legjobb ha 1 sincs 21/F
19/26 anonim válasza:
Én többnyire vonzónak találom.
23F
20/26 ASOT válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!