Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy 32 éves férfi mit szólna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bratilla kérdése:

Egy 32 éves férfi mit szólna hozzá, ha egy 18-19 éves lány bepróbálkozna nála? Mennyi az esély, hogy visszautasítja?

Figyelt kérdés
Szóval, már nagyon régóta szeretek egy pasit, de mindig reménytelennek gondoltam. De mivel nincs családja, kapcsolata, meg nekem sem, ezért úgy döntöttem, megpróbálom bevallani neki. Viszont félek, hogy ő nem viszonozná az érzéseimet, mert fiatalabb vagyok. És ha én azt mondom, hogy ettől függetlenül le szeretnék feküdni vele? Tudom, hogy olcsó viselkedés, de nagyon szeretem, évek óta nem tudok másra ránézni sem, és vele szeretném elveszíteni. Szerintetek van valami esély, hogy kapcsolat alakuljon ki, vagy max. lefekszik velem, vagy még az sem?
2013. febr. 17. 19:34
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Én 25 évesen nem veszek komolyan senkit, aki 20 alatt van. Egy normális 32 éves férfi igényei is mások. Jobb esetben már családot és stabil kapcsolatot szeretnének, ráadásul van már egy kis élettapasztalata, ami neked nincs. Röviden szólva nem lehet rád alapozni hosszú távra. Persze egy átmenetei szaxkapcsolat még lehet a dologból, de nem nagyon reménykednék a helyedben.
2013. febr. 18. 13:51
 12/19 anonim ***** válasza:
Végül is 17-18 éves kortól már komolyan lehet venni egy lányt. Én is itt vagyok 18 évesen, és gyakran azt veszem észre, hogy éretteben gondolkodom, mint sok huszonéves. Bár a dologhoz hozzátartozik, hogy ma már az a sikk, hogy minél több emberrel lefeküdni, ami elég szégyen. Én örülök, hogy nem ilyen vagyok. Ezzel most nem magamat akartam fényezni, csak 17-18 évesen is lehet valaki komoly.
2013. febr. 18. 14:40
 13/19 anonim ***** válasza:
Unalmas mér ez az érettebb vagyok a koromnál baromság.
2013. febr. 18. 15:01
 14/19 anonim ***** válasza:
Úgy látszik nem jött le a mondanivalóm lényege...
2013. febr. 18. 15:07
 15/19 anonim ***** válasza:

Ha visszautasít, probálkozz nálam!

F.

2013. febr. 23. 12:37
 16/19 anonim ***** válasza:
Van egy munkatársam 50 éves,és 23éves nője van,az előző házasságából pedig van egy 26éves lánya,emellett jol elvannak
2013. febr. 23. 12:37
 17/19 anonim ***** válasza:
Nyugodtan meg lehet próbálni! Minden ember más, a legrosszabb esetben visszautasít. Jobb esetben lesz köztetek valami. Nem lehet életkor alapján megítélni az embereket, mert mindenki más és más. Ha pl. még az "éli az életét" típus, akkor simán lehet kapcsolat is köztetek.
2013. febr. 23. 12:48
 18/19 anonim ***** válasza:
Így van,meg kell próbálni!És ha nem működik ,mi van? Mész tovább az utadon.
2013. febr. 23. 14:17
 19/19 anonim válasza:
Meg lehet kérdezni így 11 év után ebből mi lett? Most 29 a hölgy, érdekes lenne tudni milyen életút alakult ki azóta.. vannak-e gyerekek már, és a lényeg, hogy megpróbálta-e akkoriban álmai férfijával???
2024. jan. 15. 07:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!