Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenkor mi van?

Figyelt kérdés
Tetszik nekem egy srác, és a barátnőm ezt nem tudta, de neki is tetszik ő. Jól elhülyéskedtünk meg minden, másnap pedig írja hogy rájött hogy tök hülyeség 'epekedni' utána, mert jelét sem mutatja hogy bejönne a fiúnak. Aztán arról kezdett beszélni, hogy ideje lenne ha én és a fiú összejönnénk, kérdezgetett hogy mióta vagyunk jóban, stb (nem is beszéltem még vele), erre csodálkozott... ezt nem tudom mire vélni, azóta szóba sem került, de ugyanúgy nagyon jóban vagyunk. Szerintetek? ez engem nagyon meglepett, fogalmam sincs hogy mi van most a barátnőmmel és a fiúval.
2013. febr. 17. 13:41
 1/2 anonim válasza:
Szex kapcsolat..!!
2013. febr. 17. 14:35
 2/2 A kérdező kommentje:
16 évesek vagyunk....
2013. febr. 17. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!